si nu posturi facute pe joc funny doar pentru a ajuge la nr de psoturi minime!
Cod casetofon Logan. Doar pentru userii activi de minim 6luni si cu minim 20 posturi
Collapse
X
-
Originally posted by PRESTIGE View Postincearca 2111, nu sunt sigur ca acesta este...
Comment
-
Originally posted by nicu_rcn View Postnu se odihneste nimeni, daca citeai mai sus poate realizai de ce n.ai primit codul. cum se face ca ai decat un post si asta e pentru a obtine codul?
de unde gasiti toti threadul asta?
regula: minim 20 de posturi pentru a obtine codul!
asta nu e forum de obtinerea codului de deblocare!
chiar ar fi bine sa fie modificat titlul threadului!sigpic
Comment
-
Originally posted by nicu_rcn View Postsi ca sa nu fie tot hai sa fie si o perioada minima de activitate pe forum, eu propun minim 6 luni, prea au aparut multi care isi fac cont doar pentru a obtine codul dupa care dispar.
asta nu e forum de obtinerea codului de deblocare!
chiar ar fi bine sa fie modificat titlul threadului!
tipic romanesc insa SCUZE pentru cei ce nu gandesc la fel
Comment
-
mereu am avut nevoie de ajutor, uneori l.am primit, alteori nu, insa sunt sigur ca n.o sa ajung sa am vreodata nevoie de tine...nu de alta, dar sigur dupa ce vei primi codul nu se va mai auzi de tine!
deci de azi reguli stricte pentru cei ce vor sa primeasca codul (reguli neinsemnate pentru useri seriosi):
-minim 20 de posturi (si asta cum a scris si colegul prestige, nu facute pe threadul joc funny)
-minim 6 luni de activitate pe forum!Last edited by nicu_rcn; 26 December 2012, 21:21.sigpic
Comment
-
Salut.
Nu esti singurul care procedeza asa.(si nici ultimul)
daca citeai cateva pagini din acest thread vedeai ca nu se procedeaza asa,si anume.Primul post,vreau cod.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
am si eu problema cun cas de logan ,am scos bateria si nu mi stiu codul.RENRCD200-00,82000354517T,u155-security
te rog sa nu te superi dar plec la drum si nu am unde sa merg pt ca este inchis peste tot.am incercat singura solutie era netul.imi pare rau daca am suparat pe cineva
Comment
Comment