Sau in factura !
Cod casetofon Logan. Doar pentru userii activi de minim 6luni si cu minim 20 posturi
Collapse
X
-
salut,
cine ma ajuta si pe mine cu un cod?
pentru on casetofon pentru dacia loganFD0604350226558
il am de la un fost logan (cumnatul a vandut masina) si acum masina mea de munca nu are casetofon si vreau sa-l folosesc dar nu mai are codul.
va rog sa ma ajutati
tin sa mentionez ca nu sunt hot
Comment
-
Pai incerc sa aflu un cod si de 3 ori a fost sters mesajul de catre moderatori, poate asa nu-l mai sterge nimeni si primesc si eu un raspuns...
parca este un topic unde afli coduri de la radio nu topic unde este spers postul tau de catre moderatori......
acum intrebarea este?! ma ajuta cineva cu acel cod va rog frumos?Last edited by DragosM; 24 February 2013, 01:33.
Comment
-
Salut! Am si eu o nelamurire in legatura cu cd playerul de pe loganul meu (model mcv diesel 2006 laureat). Nelamurirea mea este legata de faptul daca are sau nu nevoie de cod (nu de alta dar batria a plecat pe al 7-lea an de functionare si ma astept sa dea ortu), in manualul de utilizare nu se aduce aminte despre introducerea unui cod at cand sistemul electric ramane nealimentat (cd pleyerul este blaupunkt). Multumesc anticipat.
P.S. Masina este cadou de la mama soacra, iar factura D-zeu stie pe unde mai este.
Comment
Comment