If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cod casetofon Logan. Doar pentru userii activi de minim 6luni si cu minim 20 posturi
Sunt sunt pe frecventa. Studiez acum celebrul cloncanit de la ambreiaj care a aparut si la mine dupa aproape un an de utilizare
Cand fac 50 de postari revin la threadul asta si le declar ca numai bunul dumnezeu stie ca eu sunt curat ca lacrima
vad ca ai mai bine de jumatate de an de cand ai contul, fa si tu 50 de posturi, daca te grabesti in 2, 3 zile le.ai facut, revii cu un post aici si iti promit ca eu iti dau codul!
Cred ca glumesti nu?!? Ne mai miram de ce este harababura pe toate thread-urile, posturi inutile de dragul numarului.
Salut,fratele meu si-a luat un Renault Kangoo si are cd player original,dar nu are codul la el,puteti sa imi dati o mana de ajutor?Atasez cateva poze cu player-ul si codurile de pe el,multumesc anticipat.
se sterg posturi nu gluma pe aici, intr-un fel e bine, pentru ca userul AdryanCry nici nu scria romaneste macar....
interesanta, din punctul meu de vedere, este comoditatea cu care unii abordeaza problema, dar asta este ...poezie la sticla
daca ma puteti ajuta va rog cu un cod pentru raposatul meu radio ca incerc sa il resuscitez . este un casetofon care se foloseste pe logan si pe clio ( cred ca blaupunkt ) si scrie pe eticheta : MODEL NO 22dc229162 p 316 ; prod. nr : fd0604190213316 si cod bare : 8200057676tp316. am scos bateria si cand sa o pun inapoi...ciuciu...nu mere si nici nu mai am codul
Eu propun ca la acesta sectiune acesul sa fie restrictionat, astfel incat sa poata sa posteze doar cei care indeplinesc conditiile cerute, dar in acelasi timp continutul sa fie vizibil tuturor membrilor.
Este o parere asa ca...nu dati cu pietre!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment