If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cod casetofon Logan. Doar pentru userii activi de minim 6luni si cu minim 20 posturi
Se poate face la orice ghiseu bancar,te duci cu bani si codul iban.
Nu am nevoie de bani in cont.Am ajutat multi ca tine,dar in acest mod te pot ajuta si pe tine cu,codul solicitat.Dar,DAR mai ajutam si alti nefericitii ai sortii.
Numai bine.
Cum iti dovedesc ca o sa donez? Prin alte cai poate am ajutat si la randul meu am fost ajutat,recunosc asta.. nu sunt un om fara suflet. Sanatate sa aveti,nu imi mai trebuie nici un cod..
Era de asteptat,cand e vorba de plata............nu-ti mai trebuie cod.......
Si ce cocos te dadeai,ca vrei sa donezi si 20 de lei.
Drept dovada..........ai fugit.
Am postat locul in care ai/vrei sa donezi suma de bani,asta sa fie la vedere sa nu se creada altceva.
Nu-mi trebuiesc bani,dar daca prin asta ajut altii semeni,de ce nu?
Tie-ti fac un serviciu,da?Fa si tu un alt serviciu[altora]pentru serviciul primit.
Numai bine................inima de "plastic"..........inscriere azi.......pe forum...........prima cerinta.......CODUL.............nu,nu se face asa...........
PS: DOVADA PLATI SE FACEA PRIN POZA FACTURII EMISE DE BANCA............greu rau azi,cu tehnica..........si parca spuneai ca tu donezi si 20 de lei.........te-ai plafonat la doar 8,5lei?
Last edited by Augustin-Yng; 18 September 2011, 21:34.
am si eu nevoie de un cod la un cd pe loganul meu
pe eticheta scrie asa :
7 646 126 591 FD 791
905 BP6126 7 5925906
AM SCRIS EXACT CUM SCRIE PE ETICHETA
ACUM DACA CINEVA MA IA CU DONATII SAU CU CE CIFRA INCEPE CODUL ( DE EX. INCEPE CU X ) SA MA SCUTEASCA AM FACUT LA VIATA MEA BINE FARA SA FIU CONSTRANS SI VOI MAI FACE FARA A DEMONSTRA NIMANUI DACA FAC SAU NU O DONATIE O FAC PT MINE NU PT CODUL DE LA CASETOFON (AIA NU E DONATIE) ;;;
a da super !!!!!
eu nu am de unde sa stiu voiam sa decuplez bateria si imi era teama ca nu va mai merge radio-ul.......dar daca zici ca nu e problema e super ...;merci mult
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment