If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cod casetofon Logan. Doar pentru userii activi de minim 6luni si cu minim 20 posturi
Buna ziua
Ma poate ajuta careva cu un cod pt un casetofon de logan modelul
22dc229/62
z315
rn229f50321793
fd0805330321793
8200057676tz315
Astept cu nerabdare un raspuns
Va multumesc anticipat
salut !
cine ma poate ajuta cu un cod de casetofon logan cu CD
MODEL NO 22DC239/62
F9/9
SECURITY RN239F40060824
PROD NO FD0404400060824
CODDE BARE 8200057672TF919
8200057672
Salut.
Cei care au ceva vechime pe acest forum si au nevoie de cod,ma pot contacta pe privat
Cei care doar vor codul din primul post pe forum,nu veti primi de la mine nici-un cod.
Numai bine.
ps:sau puteti primi codul,doar dupa donarea a unei sume modice de 10 lei..........intr-un cont de ajutorare copii,batrani,bolnavi.... s.a.m.d.......asta dupa ce feceti dovada
Haide sa incepem gesturile de caritate din partea voastra , dupa care promit ca am sa donez 10 lei pt batrani
O data am donat 2 saci cu jucarii pentru copiii de la orfelinat , serios !
Evenimente si competitii la care am participat, aratand lumii intregi ca nu suntem niste golani fara capatai, ba mai mult, suntem oameni cu caracter, de mare valoare.
Si nu cred ca noi trebuia sa-ti demonstram tie ceva, ci tu trebuia sa ne arati noua ca nu ti-ai facut cont aici doar pentru un cod... Daca nu vrei sa pui 10 lei intr-un cont al unei case de batrani, atunci mergi la Dacia si da cel putin 50 lei pt codul ala.
Auzi ce nesimtire: vii la noi in casa si ne calci in picioare, dupa ce ca intri si incaltat.
Salut.
Bine tu,design
Primul post pe forum.....vreau URGENT codul.......cine are peste 1 an pe forum,eu il ajut cu,codul.Asta fara a face dovada achitarii vreunei sume de bani.
Pt. restul donati si iar donati
Si daca ceream banii pentru mine,poate atunci era o chestie,dar dinmoment ce te las sa alegi tu locul de donatie si anume,copii,batrani,bolnavi.......
Numai bine.
ps:unora li se pare o suma enorma 10 lei,dar p eun pachet de tigari da 12lei....sau cat mai e
Normal, e mult 10 lei, cand vinzi un aparat furat cu 50 lei...
Pe langa exemplele mele, am mai citit si despre cei din Loganclub Mioveni/Pitesti ca au o campanie extinsa cu o casa de copii. Facem gesturile astea din solidaritate, nu ca am avea nevoie de ceva anume. Nu este deloc o suma mare 10 lei, depusa in contul unei case de batrani/copii orfani.
As propune banare definitiva pt astia, dar ... nu am drepturi de moderator
Bine punctat cu pachetul de tigari.
Recomandare mea ar fi sa fim macar 2,3 moderatori numai pentru threadul asta. Depinde de administratori daca ar fi de acord.
I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment