Cod casetofon Logan. Doar pentru userii activi de minim 6luni si cu minim 20 posturi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buna ziua
    Ma poate ajuta careva cu un cod pt un casetofon de logan modelul
    22dc229/62
    z315
    rn229f50321793
    fd0805330321793
    8200057676tz315
    Astept cu nerabdare un raspuns
    Va multumesc anticipat

Comment

• salut !
      cine ma poate ajuta cu un cod de casetofon logan cu CD
      MODEL NO 22DC239/62
      F9/9
      SECURITY RN239F40060824
      PROD NO FD0404400060824
      CODDE BARE 8200057672TF919
      8200057672

MS FRUMOS
      SANATATE

Comment

• Salut
        Am cautat acolo unde m-ai trimis dar nu am gasit nimic

usr1 , crezi ca ma poti ajuta mai mult ? pls

Comment

• ma poate ajuta careva pls cu un cod de casetofon cu caseta de logan
          22dc229/62
          z315
          rn229f50321793
          fd0805330321793
          8200057676tz315

Comment

• Parca nu mai dadeam coduri oricui...
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• @dsign - pai nu e oricui...are 3 posturi si toate pt. un cod care sa puna in functiune un casetofon cu ...CASETA!!!
              Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Uitati-va in urma cu cateva pagini cati au facut cont pentru coduri. Au primit codul si adios amigos.
                I HAVE A !sigpic
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Salut.
                  Cei care au ceva vechime pe acest forum si au nevoie de cod,ma pot contacta pe privat
                  Cei care doar vor codul din primul post pe forum,nu veti primi de la mine nici-un cod.
                  Numai bine.
                  ps:sau puteti primi codul,doar dupa donarea a unei sume modice de 10 lei..........intr-un cont de ajutorare copii,batrani,bolnavi.... s.a.m.d.......asta dupa ce feceti dovada
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

• Haide sa incepem gesturile de caritate din partea voastra , dupa care promit ca am sa donez 10 lei pt batrani
                    O data am donat 2 saci cu jucarii pentru copiii de la orfelinat , serios !

Comment

• Campanie de ajutorare a unei case de copii din Bucuresti - s-au facut deja cateva campanii

Evenimente si competitii la care am participat, aratand lumii intregi ca nu suntem niste golani fara capatai, ba mai mult, suntem oameni cu caracter, de mare valoare.

Si nu cred ca noi trebuia sa-ti demonstram tie ceva, ci tu trebuia sa ne arati noua ca nu ti-ai facut cont aici doar pentru un cod... Daca nu vrei sa pui 10 lei intr-un cont al unei case de batrani, atunci mergi la Dacia si da cel putin 50 lei pt codul ala.

Auzi ce nesimtire: vii la noi in casa si ne calci in picioare, dupa ce ca intri si incaltat.
                      _

sigpic

Comment

• Salut.
                        Bine tu,design
                        Primul post pe forum.....vreau URGENT codul.......cine are peste 1 an pe forum,eu il ajut cu,codul.Asta fara a face dovada achitarii vreunei sume de bani.
                        Pt. restul donati si iar donati
                        Si daca ceream banii pentru mine,poate atunci era o chestie,dar dinmoment ce te las sa alegi tu locul de donatie si anume,copii,batrani,bolnavi.......
                        Numai bine.
                        ps:unora li se pare o suma enorma 10 lei,dar p eun pachet de tigari da 12lei....sau cat mai e
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

• Foarte corect.

Normal, e mult 10 lei, cand vinzi un aparat furat cu 50 lei...

Pe langa exemplele mele, am mai citit si despre cei din Loganclub Mioveni/Pitesti ca au o campanie extinsa cu o casa de copii. Facem gesturile astea din solidaritate, nu ca am avea nevoie de ceva anume. Nu este deloc o suma mare 10 lei, depusa in contul unei case de batrani/copii orfani.

As propune banare definitiva pt astia, dar ... nu am drepturi de moderator
                          _

sigpic

Comment

• Augustin-Yng un baiat serios si prompt ... recomand userul mentionat pentru seriozitatea lui.
                            My ride

Comment

• Bine punctat cu pachetul de tigari.
                              Recomandare mea ar fi sa fim macar 2,3 moderatori numai pentru threadul asta. Depinde de administratori daca ar fi de acord.
                              I HAVE A !sigpic
                              fara linkuri externe in semnatura

Comment

• ma ajuta si pe mine cineva cu un cod pentru cd
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google