Originally posted by Fane
View Post
Cod casetofon Logan. Doar pentru userii activi de minim 6luni si cu minim 20 posturi
Collapse
X
-
legaturile nu sunt ok,nu ai legat un fir sa memoreze/pastreze codul.
Daca poate spune cineva exact,sa completeze.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by Augustin-Yng View Postlegaturile nu sunt ok,nu ai legat un fir sa memoreze/pastreze codul.
Daca poate spune cineva exact,sa completeze.
Numai bine.
multumesc anticipat
Comment
-
pinul 4 pe mufa A (aia cu fire grose intr-o singura culoare)
Sau (mai ca la tara), procedeaza in felul urmator: leaga firele ROSU+GALBEN la un + pemanent (de exemplu bateria) iar firul NEGRU la masa masinii (eventual tot la baterie). Daca trec si printr-o siguranta e si mai bine.Last edited by vi_escu; 18 December 2012, 14:39.[Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!
Comment
-
Galbenul la +12V permanent pentru memorie, Rosu nu recomand legarea la +12 permanent, decit la +12 prin contact ( pe prima pozitie la contact ). Am patit-o personal, in conditii de baterie precara si circulat rar - odata pe saptamina cu masina - imi cam consuma si bruma de curent care mai era in baterie, pe rosu exista un consum mai mare ( pe galben e ca si inexistent, tine decit un flash ) si imi facea probleme.
Baterie buna, mers zilnic, se poate si Rosu+Galben impreuna la +12 permanent, eu am spun din experienta mea.
Comment
-
Ai cam incurcat cele doua fire: galben cu rosu!
Firul rosu este cu + permanent si cel galben este trecut prin cheie. Disparitia tensiunii pe firul galben intrerupe functionarea sculei atunci cand rotim cheia intre pozitiile A, M, D (treaba usor de remediat). Consumul pe acelasi fir GALBEN masurat de mine este de 0.5mA indiferent de volum/radio/CD (Elta 7538N)Attached Files[Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!
Comment
Comment