multumesc frumos
Cod casetofon Logan. Doar pentru userii activi de minim 6luni si cu minim 20 posturi
Collapse
X
-
Salut.
E bine ca incurajam astfel de lucruri...........
Numai bine.
ps:daca era luat(cu bani) de la cineva de pe masina avea sigur si codul.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by vi_escuei nu corespunde, ce-i singurul care s-a invartit si el de un casetofon...
In general cei care au un singur post si cer codul de la cd player cu ala raman...nu mai calca pe aici...asa ca poti trage si tu concluziile singur.
Subscriu la cele spuse de Augustin-Yng.Last edited by valeriuciprian; 23 December 2012, 22:42.sigpic
Comment
-
Salut.
Daca ai/ar fi citit ceva pagini in urma ai fi vazut ca eu am incetat sa mai dau coduri celor care au pina in 50 de posturi pe acest forum.
Nu spun neaparat ca este un hot,dar ma deranjeaza faptul ca primul post pe acest forum este.....ajutor,vreau cod casetofon.si banala scuza,am scos bateria si nu stiu codul.cauta in actele de unde ai cumparat masina.
Cei care au perste 50 de posturi si/sau sunt inregistrati pe acest forum de ceva timp cu multa placere le dau codul.Si nu am facut asta doar odata.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment