Fa o poza cu eticheta laterala a playerului si pune-o pe forum.
Cod casetofon Logan. Doar pentru userii activi de minim 6luni si cu minim 20 posturi
Collapse
X
-
Originally posted by alex_neagu89 View Postmersi beso pentru sfat am sa incerc sa fac ce indicatii mi-ai dat tu pe akolo (cu totul ca s-ar putea sa imi prind urechile pe acolo) om vedea ce-o iesi !!! salut si numai bn.
Oare m-ar ajuta cu ceva daca as pune seria aparatului, nr de productie si ce mai are el pe akolo? :-? Dar daca as fii avut toate actele masinii unde as fii gasit codul respectiv? Imi poate spune careva? astept indicatii...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@ivan - intradevar, dar daca are cod trebuie sa fie si ceva microcontroler, poate ceva mai amarat...
@marisan nu i-ar fi dat toate actele daca le avea? Eu de exemplu cand vand ceva dau tot tot tot ce am de la acel produs, ca sa nu ma chinui eu sa arunc ce nu trebe...Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...
Comment
-
Beso nu il are nici pe ala(microcontroler).
Are functia asta in vreun circuit integrat,de tot r****u.
In zilele noastre este ceva mai mult decat normal sa aiba cod de securitate un casetofon.Asa ca nu e mare lucru de realizat.
Daca vorbeai de nu stiu ce DVD-uri pleyere auto cu gps incorcoprat si alte functii complexe(internet,mail,mesenger,etc..)mai ziceam,alea mai mult ca sigur ca au procesoare Intel,Amd dual core.
De exemplu MP3-ul meu Blaupunkt nu are cod de securitate(Vb aici de cel de pe masina original).Asa ca Alex daca iei al meu MP3 scapi de grija codului de securitate.
I-am intrebat pe cei de la adras si au zis ca modelul asta al meu nu are cod de securitate.
Comment
-
Oameni buni , mi-am gasit codul am un preten care se ocupa cu tot felul de decodari si mobile, in fine nu mai conteaza...ms pt sfaturile acordate, respect la toata lumea , numai bine! puteti inchide acest subiect..
a si ivan marian, daca chiar ai un casetofon cu mp3 si nu mai ai nevoie de el, poti sa mil dai mie, te rog frumos? daca vrei sa faci o fapta buna desigur...salut si numai bn! daca da, te astept la id-ul meu alex_neagu89. respect
Comment
-
Cod de securitate
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema...acum cateva zile m-a lasat bateria.acum am cumparat alta noua si am o pb cu codul de securitate al casetofonului.e vb de un casetofon din dotarea standard a masinii si nu stiu cum sa-i aflu codul...masina e luata la mana a 2-a...
P.S. E vb de un logan 1.4 model 2006,daca conteaza asta...
Comment
-
Comment