If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ma da' da-ma dracu'.... n-ai facut pana acu' revizie la masina ? ti-au schimbat aia dar nu ti-au "lipit pe frunte"... daca intr-adevar n-ai facut revizile, baga mare la o verificare si schimba ulei, filtre, placute de frana, bujii. preturi nu stiu, dar daca dai o raita pe la ciclop, cred c-o sa afli si preturi. daca nu mai e masina in garantie, pune tu ulei elf/castrol, bujii bosch/champion si placute de frana de clio (ca la autoeuropa alea de dacia sunt 200ron/setul)...
ma da' da-ma dracu'.... n-ai facut pana acu' revizie la masina ? ti-au schimbat aia dar nu ti-au "lipit pe frunte"... daca intr-adevar n-ai facut revizile, baga mare la o verificare si schimba ulei, filtre, placute de frana, bujii. preturi nu stiu, dar daca dai o raita pe la ciclop, cred c-o sa afli si preturi. daca nu mai e masina in garantie, pune tu ulei elf/castrol, bujii bosch/champion si placute de frana de clio (ca la autoeuropa alea de dacia sunt 200ron/setul)...
uleiul si placutele si filtru am schimbat.... doa ce am scris acolo nu e schimbat
...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Bujii cel mai bine pui NGK, adica cele de la dealer. Costa in jur de 15-17 ron/bucata. Filtrul de aer tot Renault e bine sa pui, cel de benzina alege tu firma.
Filtru de benzina?
Ala unde mai se gaseste frate ,habar nu aveam ca se schimba si ala si la cekm se schimba?
Unde il gasesc ca loc pe masina?
Si cat costa acest filtru ?
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Mai frate, dar cum ai reusit?
Eu am facut 34000 km fara sa schimb bujiile si filtrul, si s-a simtit! Abia mai tragea masina, daca aveam nevoie sa o calc la vreun deal ceva. Ca sa nu mai zic ca bujiile erau pline. Mare noroc ai avut, ori le-ai mai curatat din cand in cand.
Logan-ul MPI nu are filtru de benzina exterior, ci in pompa de benzina. Se schimba cu tot cu pompa daca e nevoie, nu separat.
Esti sigur? Intreb pentru ca acum 15 min m-am contrazis cu 2 persoane care sustineau ca Loganul are filtru de benzina exterior(adica nu in rezervor si se schimba la 20000 de km). Cum Loganul nu-i acasa sa ma uit la el astept raspuns de la tine.
Esti sigur? Intreb pentru ca acum 15 min m-am contrazis cu 2 persoane care sustineau ca Loganul are filtru de benzina exterior(adica nu in rezervor si se schimba la 20000 de km). Cum Loganul nu-i acasa sa ma uit la el astept raspuns de la tine.
benzinarul are filtrul de benzina incorporat in pompa, adica in rezervor...diesel-ul are filtru extern...aia 20000km sunt de fapt 120000km, dar dacia zice ca filtrul de benzina e "pe viata". multi zic ca pe la 120000 a trebuit totusi schimbat...probabil de aici a facut omul confuzia si v-ati certat degeaba. oricum, ai avut dreptate daca ai sutinut ca n-are filtru de benz exterior
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Mai nou si benzinarele au filtru de benzina extern si l-au scos pe cel din pompa.
Filtru benzina - 6001546326 - 8 euro
Kit conducte de alimentare - 6001547602 - 15 euro
Pompa carburant - 6001547604 - 163 euro (are filtru in exterior)
Pompa carburant - 6001547605 - 163 euro (aia cu filtru intern)
Nu stiu de cand s-au modificat, dar tind sa cred ca de prin primavara asta.
@andrei ca intotdeauna prompt si cu informatii la zi. . Totusi du pomana pana la capat si spune-ne si pe unde ar fi(sa vad daca al meu are). Oricum cred ca totusi am avut dreptate in cearta cu cei doi pentru ca unul nu are Logan iar celalalt are un Laureate din 2005.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment