bujii, filtru aer, benzina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bujii, filtru aer, benzina

oamani buni citind acu seara furomu mi am dat seama k eu am 56.000 km si nu am schimbat bujiile, filtru aer si benzina niciodata!!

deci unde gasec si la ce bani?

ps mai sunt "uituci" ca mine pe aici??
    ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
    YO2MKL
    sigpic

ma da' da-ma dracu'.... n-ai facut pana acu' revizie la masina ? ti-au schimbat aia dar nu ti-au "lipit pe frunte"... daca intr-adevar n-ai facut revizile, baga mare la o verificare si schimba ulei, filtre, placute de frana, bujii. preturi nu stiu, dar daca dai o raita pe la ciclop, cred c-o sa afli si preturi. daca nu mai e masina in garantie, pune tu ulei elf/castrol, bujii bosch/champion si placute de frana de clio (ca la autoeuropa alea de dacia sunt 200ron/setul)...
    Last edited by Seba; 17 November 2007, 01:52.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by csebalyn
      ma da' da-ma dracu'.... n-ai facut pana acu' revizie la masina ? ti-au schimbat aia dar nu ti-au "lipit pe frunte"... daca intr-adevar n-ai facut revizile, baga mare la o verificare si schimba ulei, filtre, placute de frana, bujii. preturi nu stiu, dar daca dai o raita pe la ciclop, cred c-o sa afli si preturi. daca nu mai e masina in garantie, pune tu ulei elf/castrol, bujii bosch/champion si placute de frana de clio (ca la autoeuropa alea de dacia sunt 200ron/setul)...

uleiul si placutele si filtru am schimbat.... doa ce am scris acolo nu e schimbat
      ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
      YO2MKL
      sigpic

Comment

Bujii cel mai bine pui NGK, adica cele de la dealer. Costa in jur de 15-17 ron/bucata. Filtrul de aer tot Renault e bine sa pui, cel de benzina alege tu firma.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Filtru de benzina?
          Ala unde mai se gaseste frate ,habar nu aveam ca se schimba si ala si la cekm se schimba?
          Unde il gasesc ca loc pe masina?
          Si cat costa acest filtru ?
          "cromul este placerea mea"
          "cui nu-i place , valea"

Comment

pe logan la motoarele pe benzina 1.4,1.6 sau 1.6 16v nu cred ca are filtru de benzina sau nu cred ca se schimba(e permanent) ca la dci.

Comment

Logan-ul MPI nu are filtru de benzina exterior, ci in pompa de benzina. Se schimba cu tot cu pompa daca e nevoie, nu separat.

Comment

Deci nu este o problema atunci de schimbarea lui
                "cromul este placerea mea"
                "cui nu-i place , valea"

Comment

Mai frate, dar cum ai reusit?
                  Eu am facut 34000 km fara sa schimb bujiile si filtrul, si s-a simtit! Abia mai tragea masina, daca aveam nevoie sa o calc la vreun deal ceva. Ca sa nu mai zic ca bujiile erau pline. Mare noroc ai avut, ori le-ai mai curatat din cand in cand.

Comment

wildserb sa inteleg ca tu nu ai facut nici o revizie in service???

sigpic

Comment

Originally posted by andrei
                      Logan-ul MPI nu are filtru de benzina exterior, ci in pompa de benzina. Se schimba cu tot cu pompa daca e nevoie, nu separat.
                      Esti sigur? Intreb pentru ca acum 15 min m-am contrazis cu 2 persoane care sustineau ca Loganul are filtru de benzina exterior(adica nu in rezervor si se schimba la 20000 de km). Cum Loganul nu-i acasa sa ma uit la el astept raspuns de la tine.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Rocri
                        Esti sigur? Intreb pentru ca acum 15 min m-am contrazis cu 2 persoane care sustineau ca Loganul are filtru de benzina exterior(adica nu in rezervor si se schimba la 20000 de km). Cum Loganul nu-i acasa sa ma uit la el astept raspuns de la tine.
                        benzinarul are filtrul de benzina incorporat in pompa, adica in rezervor...diesel-ul are filtru extern...aia 20000km sunt de fapt 120000km, dar dacia zice ca filtrul de benzina e "pe viata". multi zic ca pe la 120000 a trebuit totusi schimbat...probabil de aici a facut omul confuzia si v-ati certat degeaba. oricum, ai avut dreptate daca ai sutinut ca n-are filtru de benz exterior
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mai nou si benzinarele au filtru de benzina extern si l-au scos pe cel din pompa.
                          Filtru benzina - 6001546326 - 8 euro
                          Kit conducte de alimentare - 6001547602 - 15 euro
                          Pompa carburant - 6001547604 - 163 euro (are filtru in exterior)
                          Pompa carburant - 6001547605 - 163 euro (aia cu filtru intern)

Nu stiu de cand s-au modificat, dar tind sa cred ca de prin primavara asta.

Comment

mersi de info, andrei.
                            bine ca ai tinut pt tine pana acum...

Comment

@andrei ca intotdeauna prompt si cu informatii la zi. . Totusi du pomana pana la capat si spune-ne si pe unde ar fi(sa vad daca al meu are). Oricum cred ca totusi am avut dreptate in cearta cu cei doi pentru ca unul nu are Logan iar celalalt are un Laureate din 2005.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google