Eu o data pe an curat acel loc si dupa fiecare curatare dau cu ceara sau vaselina, pana acum sunt multumit de cum arata
Cum Facem Sa Nu Mai Intre Nisipul Si Sa Stea Intre Prag Si Aripa?
Collapse
X
-
Originally posted by Dany_DNY View Postasa este...! cand aveam aparatorii de noroi, era plin de pamant acolo ! ...acum este doar praf !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
e simplu ... aparatorile de noroi tin noroiul acolo si chiar daca dai cu jetul mizeria tot ramane ! eu nu am nimica acolo ...curat ca lacrima
PS asta e partea a 2 a daca va spalati masiniile odata la 3 luni ...
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostBuna ideea cu spray cu vaselina dar dupa aceea nu se lipeste praful si nisipul acolo?Last edited by valeriuciprian; 23 February 2011, 19:54.sigpic
Comment
-
Pt cine nu stie...inainte pe vremea lu" impuscatu exista numai vaselina la greu.Rar gaseai vopsea de antifonare speciala si grund...Deci posesorii de dacii vechi dadeau cu un strat consistent de vaselina pe dedesubt,prin aripi si contraaripi si apoi o luau cu masina prin CAMP UNDE ERA PRAFUL MAI MARE.
Praful se lipea de vaselina si forma o crusta ,,crusta ce devenea foarte tare cand se usca cu totul.
Deci cine vrea asa ceva,,sa dea cu vaselina in usi,aripi,contra aripi,lonjeloane si pe dedesubtul masinii,,este poftit sa faca asta fara frica.
Ps....se foloseau cel putin 2 GALETI DE VASELINA pt treaba asta!!!Last edited by Ivan Marian; 23 February 2011, 19:14.
Comment
Comment