Depinde ce filtru ai pe masina
Filtru de motorina
Collapse
X
-
Prin rasucire se desface, eventual cu un patent.
Comment
-
Desfaci scutul apoi scoti mufa electrica rasucesti la 90 de grade tragi in jos pt a elibera motorina din filtru apoi dai la pompita sa cureti filtru de eventoale impuritati sau apa apoi dupa puljare pui niste vaselina pe oring pt a intra in locas usor sau sa nu se ciupeasca dupa operatiune pui la loc mufa spor la treaba
Comment
-
Iti recomand putina motorina ca unsoare nu vaselina. Filtrul celalalt cu 3 stuturi de euro 4 este aici.
Comment
-
Am facut si eu purjarea filtrului azi . Nu-i greu deloc , mai mult dureaza sa dai balaria aia de capac jos . Nu stiu cat de normal este, dar am colectat motorina scursa intr-o galetusa de plastic, in ideea sa vad daca are ceva impuritati/apa, etc , dar .....Culmea , motorina era curata . Ma gandeam ca macar cateva picaturi,acolo, datorita condensului din rezervor.
Oricum acum stau linistit, am filtrul curat ., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
rezistenta la bord imi sta aprinsa
Salut am si eu o problema imi sta aprinsa rezistenta de la bord aprinsa am un 1.5 DCI 70 cp am cam 50000 bag motorina numai de la mol top diesel euro 4 asta de cand am schimbat filtrul de motorina mi sa ciupit garnitura de la senzor si imi pierdea presiunea si se dezamorsa pompa acum am schimbat garnitura si imi sta rezistenta in permanenta aprinsa , ce sa fac???
Comment
-
@robert25srg: Ce rezistenta?
Comment
Comment