Cred ca este aceeasi discutie ca si AICI. Haideti sa ramana intr-un singur loc, altfel ne incurcam.
Montare Alarma Pe Logan
Collapse
X
-
Din experientele avute cu Viper si Maat, pot spune ca sunt chiar ok. scapi de o telecomanda in plus, functionarea alarmei este aceeasi ca la una cu telecomenzi separate (doar ca nu are si canale auxiliare pentru deschidere portbagaj de exemplu). in plus, se pastreaza functionarea normala a accesoriilor standard de pe masina (plafoniera, modul confort geamuri - acolo unde este, etc).
Comment
-
Originally posted by danielliviu View PostDin experientele avute cu Viper si Maat, pot spune ca sunt chiar ok. scapi de o telecomanda in plus, functionarea alarmei este aceeasi ca la una cu telecomenzi separate (doar ca nu are si canale auxiliare pentru deschidere portbagaj de exemplu). in plus, se pastreaza functionarea normala a accesoriilor standard de pe masina (plafoniera, modul confort geamuri - acolo unde este, etc).
Comment
-
Da, au si armare silentioasa. Mai jos un citat din manualul alarmei Maat 861:
"Deasemenea Maat 861 este singurul sistem care permite urmatoarele comenzi din telecomanda originala a masinii:
? Armare cu toti senzorii activi
? Decuplare din telecomanda a senzorului de perimetru / soc
? Oprirea instantanee a semnalizarii fara dezarmarea sistemului
? Oprirea instantanee si dezarmarea directa a sistemului
? Comutarea semnalizarii de marsarier pe mod normal / silentios
Totodata sistemul Maat 861, ca un plus de protectie, executa in mod inteligent numai comenzile primite de la telecomanda originala a masinii, nu si pe cele din cheie!
Astfel se elimina posibilitatea de dezarmare frauduloasa a sistemului prin fortarea incuietorii mecanice"
Comment
-
Blocare Deblocare Usi
Salutare. Am si eu o nelamurire... daca nu am inchidere centralizata si imi pun o alarma pilot model Aa1018 credeti ca imi blocheaza si deblocheaza usile? Intreb asta deoarece in manual am citit la utilizarea telecomenzi urmatoarea : "se apasa odata pe butonul 1 pentru a arma sistemul si a bloca usile ( in cazul in care aveti inchidere centralizata ). Dar persoana de la magazinu de unde am luat alarma mi-a zis ca o sa imi si inchida usile. Voi ce parere aveti?
Comment
-
Montare Alarma pe Logan
Am inteles. Uitati cum o sa montez alarma:
Alimentare> (+)12V PI A3 , Alimentare (-)12V/masa> PI A1, Lumini semnalizare PI/A8 si A9, Blocare usi (-) EHI/A17 , blocare usi EHI/A8, Sirena(+)>afara, mai am un verde\alb intrare (-) usa deschisa care am inteles ca se pune la EHI/B40 si mai e un fir mov intrare(+) usa deschisa pe asta unde il pun. Intrare (+) contact ACC am inteles ca se pune in PI/A5. Este bine asa?
Comment
-
uite o schema a uch-ului sa-ti fie mai usor
Comment
-
sau asta difera doar culoarea la fire,dar te descurci tu ca nu este asa greuAttached Files
Comment
Comment