OK, o sa fiu atent la ce ai spus si voi reveni cu cele constatate.
Nivel ulei motor
Collapse
X
-
Am revenit cu amanunte in legatura cu depasirea nivelului maxim pe joja de ulei motor.
Dupa ce am scos uleiul in surplus (~250ml) si am resetat CB am obtinut in aproximativ aceleasi conditii de mers un comsum mai mic cu ~2l/km (inca nu am peste 300km de la resetare) corespunzator situatiei dinainte (cu 4mm ulei peste nivelul maxim si CB resetat) iar ce ma interesa mai mult, nu am mai depasit cele 4 linii de la temperatura decat foarte greu si atunci am tras de ea si si-a revenit foarte repede inapoi la 4 linii.
Sper sa fie de folos constatarea si altora care au ulei in plus peste nivelul maxim.Last edited by Adriann; 26 November 2007, 12:19.
Comment
-
Nivel ulei motor
Salut! Am o problema, poate inchiopuita dar imi iau inima in dinti si intreb: cum stati cu nivelul uleiului? Stiti ca joja aia de plastic galbena are, intre cele 2 marcaje de min si max, niste incrustari in forma de romb(simbol renault ). Ei bine, la mine acum e cu 2 romburi mai jos decat nivelul maxim. Masina are 2500km, mers cu grija, uleiul nu s-a inegrit de tot. E posibil sa fi avut tot atat si cand am luat-o de noua si nu s-a vazut bine din cauza culorii uleiului care e asemanator cu cel al jojei? Sau e posibil sa stea masina f. usor inclinata in parcare si sa vad eu nivelul in felul asta? Scurgeri nu sunt caci m-am uitat bine, motorul trage bine, consuma putin. Ce sa fie?
Comment
-
Daca nu scade nivelul sub minim nu e nici o problema. Si nivelul uleiului trebuie verificat pe o suprafata perfect plana si cu motorul rece.
Comment
-
Comment