3.3 L se pune pun la un motor de 1.4!
Nivel ulei motor
Collapse
X
-
Mie mi-au pus 3,5 l si bineinteles ca nivelul era peste limita maxima, asa ca dupa ce am citit paginile threadului am cumparat o seringa si un perfuzor si am procedat la extragerea surplusului de ulei, cca 150 ml, sper sa fie deajuns, o sa verific dimineata. La fel ca si altora, si mie mi-a spus mecanicul ca nu e nici o problema daca nivelul este peste limita maxima.
Comment
-
@radu2008: Cine ti-a zis ca nu are nimic ca s-au pus 500 ml (!) in plus nu stiu ce cauta in functia de mecanic.
Comment
-
Originally posted by andrei View Post@radu2008: Cine ti-a zis ca nu are nimic ca s-au pus 500 ml (!) in plus nu stiu ce cauta in functia de mecanic.
In service ar fi bine sa lase uleiul sa curga pana la ultima picatura.
Nu odata am incercat un test: motor oprit de vreo 3-5 minute, un nivel, si peste cateva ore, altul, mai mare. Ideea este ca ii trebuie ceva timp sa se scurga tot uleiul in baie, chiar daca este fluidLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Pentru 1.6 16v scrie ca trebuie 4,8 litri. E mult al dreaq. Eu am bagat 4,5 litri si deja nivelul pe joja este la max. 1-2mm peste max. Cred ca se pot pune doar 4 litri fara probleme - nivelul va fi intre min si max. Cred asta pentru ca daca as pune 4,8 litri cum zic ei, va fi cu mult peste max. Deci, intrebarea este: 4,8 litri sau nivel intre min-max???
Comment
Comment