Originally posted by radu2008
View Post
Nivel ulei motor
Collapse
X
-
-
Cam asta este nivelul de ulei la mine in motorAttached Files
Comment
-
Comment
-
Dupa extragerea a 150 ml de ulei am constatat ca nivelul era tot peste max si am mai scos 100 ml, acum este putin sub max ceea ce e bine. Ideea e ca nu trebuie sa vii de la service unde ai platit si sa te apuci sa repari graselile si lipsa de seriozitate si profesionalism ale mecanicilor. Sper sa nu ma mai intalnesc cu astfel de probleme. Bafta!
Comment
-
Originally posted by ten View Postdar tot pe maxim vad ca este nivelul radule
Comment
-
@spulbercris: ba mie imi pare mai degraba ca e o practica generala. Asa am luat masina de la dealer de noua, am scos din ea tot peste 200 ml ca sa ajung la maxim pe joja. Dupa revizie, tot asa - eu l-am vazut pe ala ca pune la ochi si nu verifica deloc nivelul cu joja, asa ca am scos acasa tot aproape 200 ml ca sa ajung la maxim...
Comment
-
Normal din fabrica se pune pana la maxim sau sub maxim. Sigur atunci ai verificat cu motorul rece si pe plan drept?
Comment
-
cu motorul rece (dupa vreo 8 ore de stationare cu motorul oprit) si pe plan drept. Si am mai verificat si dupa aia de vreo cateva ori in astea 8k+ km - nu s-a modificat nivelul nici un pic. La fel si dupa revizie, tot dupa o luuunga stationare, am verificat inainte de a pleca de la servici. Daca verificam la putin timp dupa oprire, nu era normal sa imi dea nivel mai mic? Or, eu aveam prea mult ulei.
Comment
Comment