Zgomote In Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• in spate se aude de la cablu de la frana de mana vezi tutorialul facut de cristi. am facut operatia cand a fost postat tutorialul si acu a reaparut, am inlocuit cauciucul din nou (care se uzase) si e din nou liniste
    Last edited by lancer_kta; 9 June 2013, 19:27.
    http://www.auplod.com/u/poudal5a95e.png

Comment

• in toamna am facut si eu dupa tutorial si s-a rezolvat. Dar acum la mine nu acel zgomot, ca daca ar fi mi-as fi dat seama. E un fel de vibratie, si am vazut un tutorial de la Cristi si o sa-l pun in aplicare zilele astea. La bord nu stiu ce zgomot sa fie, pare sa fi cazut ceva in aerisire si sa zdrangane pe acolo.

Comment

• Vezi daca mai ai garnitura la extractorul de aer (grila aerisire) stanga din portbagaj. Zgomotul produs de platicul ala se aude cand conduci in zona lunetei.
        [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

• Ceva mai sigur si folositor ar fi sa d-ati bordul jos si barile de fier sa le imbracati in ceva,nu stiu cum se numeste dar este ceva ce foloseste la antifonat din mastic sau un silicon ceva pe deasupra cu polistiren.Am un prieten care a reusit sa scape de zgomote cu asa ceva...90%
          Dubiosu

Comment

• Dispar unele, apar altele
            [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

• salutare...o nelamurire am si eu..cine ma poate ajuta cu zgomotul de la airbag..e faza ca atunci cand apas pe airbag in stanga jos nu se mai aude (asta cand sunt in mers si merg pe denivelari), si cand sunt oprit si apas tot acolo in stanga jos in colt se aude acel zgomot dar mai incet..ceea ce ma face sa inteleg ca poate nu ar fi airbagul prins bine..am fost la service la dacia si cand au facut testul cu unu de pe acolo normal ca nu a mai facut si au spus ca nu pot face nimic si au strans suruburile si asezat cablul de la radio ...deci ce pot sa fac?? multumesc

Comment

• un burete bagat in locu unde,,canta greieru,,,?

Comment

• pai da asa e ..dar e in garantie si nu pot sa dau airbag-ul jos..chiar nu stiu ce sa fac:-??

Comment

• atunci stai pe capu lor sa-ti remedieze problema

Comment

• am si eu un zgomot prin dreapta fata, zona torpedoului parca. nu imi dau seama de la ce e. la denivelari si la viteza peste 20 la ora se aude ca si cum ar sari careva la trambulina cateva secunde https://www.youtube.com/watch?v=es3RRfldNUA. la rulare normala nu se aude.

Comment

• verifica lamapa din torpedou. plasticu' ala al lampei joaca in lacas. aplica-i cate o dara de power tape pe capete a.i. sa nu-ti obtureze fascicolu' de lumina si aia e.

inca o sursa posibila ar fi niste mufe tampite care topaie de zor pe plasticu' din bord (dedesupt). accesu' se face pe sub bord, in zona picioarelor pasager. bagi mana pana la cot (deci peste torpedou) pe pipaite si depistezi manunchiu de cabluri si mufa. applici si-acolo un power tape sa prinzi cablurile + mufa de intradosu' torpedoului sau ce dracu' de plastic fix e acolo.

in rest mai poa' sa produca zgomot airbegu...da' la ala, cel putin io, n-am solutii

Bafta!

Comment

• Originally posted by andreienciu View Post
                          pai da asa e ..dar e in garantie si nu pot sa dau airbag-ul jos..chiar nu stiu ce sa fac:-??
                          În aproape două luni de când ai semnalat problema, ai reuşit până la urmă să rezolvi ceva?

Comment

• La gama Renault,in special Logan dupa10.000km apar greierasi,asa ca ai sa te obisnuiesti.

Comment

• multumesc kojak, o sa incep cu lampa din torpedou, la airbag nici eu nu ma bag. acum parca se aude din spate pe undeva pe la plasticul ala unde sunt prinse difuzoarele are dreptate iulius - am 93 de mii

Comment

• Nu-i musai sa fie asa.
                                Uite de ex. io in momentu' asta (peste 150mii km) am mai putini greieri decat in urma cu 2-3-4-5 ani.
                                Am avut rabdare si "am depistat si anihilat" asa cum m-a dus capu' sau daca am avut acces cat-decat facil , mare parte din greierii astia, vara trecuta.
                                Am avut chiar liniste iarna asta avand in vedere rigidizarea plasticurilor ordinare pe timp rece, din logan.
                                Acum insa am cativa new entry, din promotia noua De cand cu gropile de primavara.
                                Sa vad cum ii prajesc si-pastia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google