Computer De Bord Moca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Computer De Bord Moca?

am vazut la cativa amici , nu cu dacii ceea ce e drept care si-au cumparat maneta de la stergatoare (cea cu comenzile de computer de bord) si.... surpriza..... au avut oamenii computer de bord dupa
    Intrebarea mea fireasca ....... ar merge acelasi lucru si la logan????
    Teoretic computerul de bord cu toate functiile ar trebui sa fie acolo din moment ce iti calculeaza caldura apei cantitatea de combustibil si daca s-ar aduga maneta aia cu un buton in plus pt computer ar trebui sa ne putem bucura de computer de bord aproape moca.....
    Stie cineva ceva de treaba asta?

maneta si cred ca trebuie rescrisa versiunea softului din bord... sunt destui care fac asta la 1-1.5 mil
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

si mai trebuie tras fir si de undeva de la motor.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Originally posted by c0xty View Post
        am vazut la cativa amici , nu cu dacii ceea ce e drept care si-au cumparat maneta de la stergatoare (cea cu comenzile de computer de bord) si.... surpriza..... au avut oamenii computer de bord dupa
        Intrebarea mea fireasca ....... ar merge acelasi lucru si la logan????
        Teoretic computerul de bord cu toate functiile ar trebui sa fie acolo din moment ce iti calculeaza caldura apei cantitatea de combustibil si daca s-ar aduga maneta aia cu un buton in plus pt computer ar trebui sa ne putem bucura de computer de bord aproape moca.....
        Stie cineva ceva de treaba asta?
        dar ce masina ai?ca dupa motorizare nu pare a fi logan.mai probabil solenta?
        Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google