Unde Va Faceti Reviziile? Daca Nu Mai Aveti Garantie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am schimbat ieri uleiul si filtrele achizitionate de mine la urmatoarele preturi:
    ulei Castrol 10w 40, 4l - 98 lei;
    filtru aer + filtru ulei 55 lei;
    Operatiunea a fost facuta intr-un service din Fosani, manopera 25 lei, in care a intrat si suflatul compartimentului motor cu aer, verificare joc planetare, amortizoare, telescoape, etc.
    Voi schimba si distributia pentru ca am 58.000 km, cam intr-o saptamana. Mecanicul m-a sfatuit sa nu shimb pompa de apa pt. ca nu are pierderi, iar la accesorii sa nu shimb inca cureaua pt ca mai merge lejer 15.000 km. Eu o sa shimb totusi cureaua de la accesorii, pompa nu o shimb pt. ca acelasi sfat mi l-a dat si un prieten care lureaza la Dacia.
    Revin cu impresii dupa ce schimb distributia. Salutare!

Comment

ulei + filtru ulei si filtru aer scimbate de mine cu piese din magazine , distributia schimbata la concesionar cu piesele lor pentru garntie de un an la piese+manopera si 20% reducere de client fidel din total suma adica cam fara manopera aproape . cureaua de acesorii care urmeaza in maxim o luna am sa caut vreo parcare dosita pe undeva .

Comment

in parcare ... cheltuieli suplimentare pel langa ulei , filtre si placute ..3 beri tuborg

Comment

distributie

cunoasteti un service sau mecanic pentru schimbat distributie in bucuresti mai ieftin?Un mecanic mi-a cerut 3milioane caut mai ieftin...

Comment

Te duci fain frumos la service-ul de reprezentanta si spui/explici clar ca vrei sa schimbi NUMAI distributia, fara alte verificari gen filtre, placute de frana, verificare instalatie electrica, etc etc (la astea ei ne toaca de bani).
            Pretul normat de schimbare distributie (si atat) in service de reprezentanta este 180-185 lei, indiferent ca e Arad sau Bucuresti.

Comment

Eu cu revizia de 60 000 am iesit ffff bine pentru ca am facut-o pe bucati...ulei si filtru schimbat la timp-castrol magnatec 5w40 si filtru mann,schimbate gratis la magazinul de unde am luat uleiul si filtrul(asa era oferta),filtru de aer schimbat de mine-original renault-vreo 35 de lei,antigelul schimbat impreuna cu un prieten-60 de lei 3 litri,distributia-facuta la 66000 km(arata impecabil,pot sa zic ca mai mergea lejer pana pe la 90 000) la un service-80 de lei manopera si 20 de lei spaga,facuta in 20 de minute-kit original si curea de accesorii originala,fara pompa de apa care era perfecta,verificata de mine personal daca are scurgeri,joc,etc...bujiile erau schimbate mai demult,pe la 50 si ceva de mii...beru ultra x...70 de lei parca au fost toate,schimbate de mine...deci un total de aproximativ 600 de lei cu tot cu manopere,piese,spagi,etc...si asta cand ma gandesc ca la AMG pantelimon imi spusese sa vin cu vreo 2100 de lei la mine ca nu se stie...
              sigpic

Comment

Strict legat de distributie, ce anume trebuie schimbat la 60k? Ce contine kitul de distributie + kitul de accesorii? Pompa de apa + ce se mai schimba?
                Just Hold Onnnnnn....

Comment

Originally posted by mae View Post
                  sunt curios sa stiu dca voi va faceti reviziile siguri in curte , la un service autorizat dacia sau la un service de cartier

si inca o intreabre suplimantara

cat v-a costat ultima revizie? si la cati Km a fost facuta?
                  Service autorizat dacia,ultima revizie facuta la 45 000km si a costat 178 RON.
                  Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

Facut azi revizie generala pe loganul meu din 2004 la service Inter-Auto din Piatra Neamt. Deci extrem de multumit de cum au lucrat baietii, m-au lasat sa stau langa masina la toate operatiunile, mi-au explicat orice lucru pe care l-au facut plus ca m-a ajuns ieftin. 1160 de lei cu tot cu manopera si am schimbat: curea distributie, rola, pompa de apa, ulei motor, ulei cutie de viteze, bujii, antigel, ulei servo, lichid de frana, placute de frana, reglaj frane pe spate + diagnoza + manopera pe cele 4 ore cat a durat. Recomand acest service cu incredere, de mult timp am auzit pareri bune despre ei si azi mi le-am confirmat. Ma refer la service-ul de la intrare din oras situat in aceeasi curte cu un depozitul Inter-Amal.

Comment

am 17000km cu 16v si nu am fost la ei,deoarece sunt f scumpi si in loc de mecanici au montatori,care au aere de supermecanici la reprezentanta mercedes(vb de automoldova piatra neamt)in plus la capitolul completare sunt asi,daca ai nevoie de vreo piesa faci comanda la mecanici si in maxim o saptamana ai ce ai comandat la jumate de pret fata de cel mai ieftin magazin din oras,asta mie mia dat de gandit

Comment

ultima revizie m-a costat in jur de 900 de lei am facut la 60000 de km. schimbat pompa de apa chit distributie ulei verificare frane si a fost facuta la un service de cartier dar la cineva cunoscut si am supravegheat toata lucrarea. mentinez ca piesele au fost cumparate de mine!!!

Comment

Eu de Auto Moldova nu vreau sa aud, cred ca sunt inapoiati rau de tot cei de acolo. Mie pt ce mi-am schimbat eu, ei imi cereau undeva pe la 3000 de lei, deci triplu. La Inter Auto am destule cunostinte care au facut revizii acolo si au fost super multumiti, plus multe firme isi trimite flotele la revizie acolo si sunt multumiti. Cel putin pe viitor doar cu ei o sa lucrez

Comment

eu la automoldova la roman am facut revizia si s-au purtat frumos ..deocamdata...am pile.am fost si norocos ca nu s-a stricat tigaia pana acum.cred ca daca se strica o sa fie de rau.e adevarat ca e destul de scump.eu nu mai am garantie si trebuie sa-mi caut un servis acceptabil pentru revizii si reparatii la " bolidul " meu.o revizie mica de genul :filtre ,oloi si placute o pot face acasa eu.la distributie ecam nasol.nu vreau sa ma risc.
                            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Reviziile le fac acasa pentru ca mie imi place sa mesteresc. Singura revizie care o fac la dacia e cand trebuie schimbata distribuita pentru ca primesc garantie pe distributie.

Comment

am auzit si eu ca la automoldova roman sunt mai de treaba mecanicii si mult mai cooperativi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google