Unde Va Faceti Reviziile? Daca Nu Mai Aveti Garantie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Reviziile le fac doar la reprezentantza, platesc doar manopera vreo 70 - 80RONsi 120RON cand trebuie schimbat si filtrul de motorina, piesele mi le cumpar eu. Fara placutze sau chestii mecanice, pe astea mi le fac singur.

Comment

pai cum nu se stie...la Cosmin CGK

Recomand!

piesele...DaciaShop....cine nu stie

Recomand!
      Last edited by gvg06; 10 September 2010, 17:39. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

Comment

eu fac reviziile la un mecanic acasa si ma scoate suptire si face si rost de piese de origine si ieftin si nici nu mai alerg eu dupa piese

Comment

Originally posted by nt-17-tut View Post
          am auzit si eu ca la automoldova roman sunt mai de treaba mecanicii si mult mai cooperativi
          sa stii ca la automoldova am vazut si dacioti care fac revizia de pe la iasi ,pascani,am vazut si de pe la vaslui.se lauda chiar unul de la receptie.faza e ca ma cunosc cu multi de acolo.e unul la receptie care e cu adevarat baiat cu "buca".fost coleg cu nevastamea.baiat de nota 10.l-am urmarit odata sa vad si se poarta fain cu toata lumea .in schimb la piatra e ca la Mercedes.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Auto Moldova Roman am auzit ca e ok cat de cat, dar cea din Piatra Neamt e down.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google