Revizie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revizie

Buna.

Deoarece sunt nou pe forum sper sa nu fie cu suparare daca thread-ul mai exista. Tatal meu are un Logan 1.4 MPI de aprox 5 ani, in martie face 5 ani. As dori sa stiu ce anume trebuie facut la revizia a 4, nu a facut-o in martie anul acesta deoarece nu avea nr de km pentru a face revizia, a si iesit din garantie si a zis ca merge si asa. Deci as dori sa stiu ce anume trebuie schimbat dupa 5 ani, ce anume ar trebui curatat, ce verificari trebuie facute, de asemenea poate sunt si ceva tutorialuri pe site care iti arata cum se curata/schimba cate o piesa.

Va multumesc.

Pai din cate stiu eu piesele se schimba in general in functie de nr. de kilometri, si nu de nr. de ani. Spune-ne cati km are masina si ce s-a facut la ea (schimbat) pana acum, si vom putea sa te ajutam.
    Toate cele bune...
    Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

se schimba la nr de kilometri sau ani depinde care-i faci prima data.
      vad ca esti nou pe forum, cauta cu incredere la SEARCH.
      sa nu mai zic ca in cartea de service scrie ce si la cati ani sau kilometri se schimba.
      a mea in februarie face 5 ani...numai ca eu deja acum trebuie sa mai astept vreo 3-4.000 km sa-i fac distributia, ca am 120.000 km
      stiu ca pe la 5 ani trebuie schimbat parca lichidul de racire, uleiul din cutie si lichidul de frana...din cate imi amintesc din cartea de service...e vorba de ani la aceste lichide, pentru ca ele isi pierd calitatile si daca masina sta
      cum am zis, da-i cu Searcu de mai sus pe dreapta, si gasesti ce vrei si nu vrei!
      bafta
      Life is short...play more!
      http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

pai...daca o sa cuati dupa "revizie", "1.4mpi", etc, o sa gasesti topicurile de revizii. iti trebuie rabdare multa sa citesti tot, ca sa afli ce te intereseaza. mai exista topicuri de revizii, asa ca deocamdata pe asta il inchidem.

uite aici un exemplu de topic de revizii.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google