If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi cam scartie usile la Loganul pe care il am din 2005.
E prima mea masina; am facut vreo 23000 km(Laureate 1.4 Mpi)
Cred ca trebuie sa pun ceva vaselina; de care recomandati?
Ce altceva mai trebuie uns pe la masina(in afara de ce fac cei de la service)?
La surubul din stalp te-ai uitat?
Am vazut masini la care se slabise surubul acela in partea soferului.
Cu siguranta din cauza utilizatorului, usa trantita puternic.
WD40 e bun ptr asa ceva???am boala pe ceva scartailei , ``batzu`` de la capota ala del pui in aripa sa sprijini capota , scartaie acolo in bucsa aia de cauciuc... si mai era ceva dar am uitat
Surubul ala se slabeste si singur. La mine s-a stricat filetul si se slabeste mereu.
intradevar e o problema cu acel surub buclucas, am facut abonament la verificarea lui(se slabeste permanent) si totusi nu cred ca o trantesc prea tare. problema e cat de larg se deschide portiera(fortand-o mereu la deschiderea maxima atunci se slabeste). verificat de mine cred ca asta e boala acelui surub
Si eu am avut surpriza sa gasesc surubul ala de la usa soferului slabit, cand stergeam masina, si va sigur ca nu trantesc usa. Cred , dupa cum zicea si Andrei , ca este boala lor. Am luat tot ce tine de surubaraie de pe la usi si le-am verificat, e ok.
Si eu am avut surpriza sa gasesc surubul ala de la usa soferului slabit, cand stergeam masina, si va sigur ca nu trantesc usa. Cred , dupa cum zicea si Andrei , ca este boala lor. Am luat tot ce tine de surubaraie de pe la usi si le-am verificat, e ok.
daca se mai slabeste dal cu pasta autoblocatoare eu asa am facut la dacia veche la cremaliere la asta inca nu am patit nimic (il stringi bine dupa ce lau dat cu putina pasta autoblocatoare si nu se mai desface -de nebun (se gaseste la magazine de piese auto mai bazate)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment