Zgarieturi pe oglinzi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgarieturi pe oglinzi

Salut
    Ma uitam sa vad daca cel de pe contrasens are loc si nu am vazut gardul de pe dreapta. M-am ales cu niste zgarieturi pe oglinda dreapta dar in rest e ok.
    Exista vre-o pasta sau ceva cu care sa umplu zgarieturile astfel incat sa nu se mai vada decat daca te uiti atent? Daca aveam masina de mai mult timp nu-mi pasa dar nu o am decat de 4 zile, si mi-e ciuda cand stiu cati bani am dat.

Multumesc

PS: Am logan Laureate Plus iar carcasele oglinzilor sunt dintr-un material negru.

Incearca sa dai cu cola (cu o carpa inmuiata in cola). Nu garantez pentru ca nici eu nu am incercat pana acum (si io am auzito de la cineva). Sau ar mai fi o varianta sa le vopsesti
    ...de doi lei :p

Comment

am mai auzit de crema de ghete (din aia traditionala nu lichida) e adevarat ca sa folosit la barile de protectie, nu pot sa spun care a fost efectul.

Comment

cel mai simplu e sa le vopsesti acuma

Comment

Plastic Renovator, se gaseste pe la majoritatea benzinariilor.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei
            Plastic Renovator, se gaseste pe la majoritatea benzinariilor.
            Merci de sfat. Banuiam ca exista un astfel de plastic dar nu stiam unde sa caut.

Comment

E un spray. Si eu am vazut la OMV, dar cred ca au si la restul benzinariilor.

Comment

si cu sprayul asta se acopera zgarieturile de pe oglinzi????????o sa incerc dar nu prea cred

incearca cu niste silicon cheryy mai acopera din ele cel putin nu se mai vede albe zgarieturile si da un luciu nemaipomenit si rezista la multe spalarii
                Last edited by bogdan_radu; 25 December 2008, 15:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu neaparat se acopera, dar se mai estompeaza.

Comment

Daca ai casco rezolvale le dai si o vopsea frumoasa si arata mai bine dupa parerea mea.

Comment

super folositor...am si eu oglinzile abia cumparate si sunt cam zgariate ,...prestige modelul nou,..capacele le0am infoliat,,,si ma ganddeam sa le vopsesc,.,dar...este si asta o solutie
                      sigpic

Comment

Se continua aici.
                        sigpic

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google