Antigelul HEPU Albastru Merge La Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Antigelul HEPU Albastru Merge La Logan?

As dori sa stiu daca pot completa cu antigel HEPU P999 la logan, este albastru iar cel din masina e galben, in magazin mi-a spus ca este bun dar as vrea sa mai aflu o parere!

nu, ca e pentru masini nemtesti.
    Fuarte Nervos !!!

Comment

glacerol tip d (verde) iti trebuie ~ 12 lei litrul (sticla gri eticheta albastra scrie dacia pe ea)
      sigpicMy ride

Comment

Originally posted by valere View Post
        As dori sa stiu daca pot completa cu antigel HEPU P999 la logan, este albastru iar cel din masina e galben, in magazin mi-a spus ca este bun dar as vrea sa mai aflu o parere!
        Nu stiu ce tip de antigel e HEPU asta...in principiu daca e tip D, poti completa peste cel "original".
        NU se amesteca un antigel cu silicati cu unul fara silicati. Asta e regula de baza.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

si eu am antigelul la limita, vreau sa completez, dar eu am GALBEL, stie careva cum ii zice la cel galben???

Comment

glaceol tip D

Comment

Originally posted by cosmin_93 View Post
              si eu am antigelul la limita, vreau sa completez, dar eu am GALBEL, stie careva cum ii zice la cel galben???
              Vezi ca gasesti la reprezentanta dacia la 25 lei/bidon de 1 litru.

Comment

si daca am pus deja albastru ?
                ideea e ca am pus si anul trecut albastru si nu am patit nimic ...

Comment

am gasit la un magazin auto tot cu 25 ron 1 L, dar cum il diluez??? cata apa cat antigel???

Comment

1:1 adica la un litru de antigel pui un litru de apa.
                    Dar tu vrei sa completezi, daca pui 2-300 grame, il pui asa nediluat, pentru ca in timp oricum antigelul isi mai pierde din putere.

Comment

mai baieti din cate stiu eu la antigel nu conteaza culoarea acea culoare este data de un colorant deoarece antigelul este incolor

Comment

antigelul dacia nu se dilueaza
                        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Originally posted by florynelu View Post
                          si daca am pus deja albastru ?
                          ideea e ca am pus si anul trecut albastru si nu am patit nimic ...
                          Nu are nimic, nu conteaza culoarea,completezi direct(fara diluat) din bidon in bolul ala pana duci nivelul la maxim.

Comment

Originally posted by ten View Post
                            antigelul dacia nu se dilueaza
                            ORICE antigel se dilueaza, incearca sa pui doar antigel concentrat si vezi ce se intampla
                            si e doar antigel cu eticheta dacia pe el, dacia nu produce antigel

Comment

repet antigelul dacia se pune nediluat
                              laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google