Chedere Stilizate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chedere Stilizate

Am introdus pe cheder furtun transparent de 6, acum amortizeaza super bine.

pune si tu niste poze si da mai multe detalii despre rezultatele avute.
    sigpic

Comment

promit ca postez si poze

Comment

si unde ma rog ai introdus acest cheder transparent, la ce foloseste, macar sa ne explici daca nu pui poze.
        sigpic
        The MVP

Comment

chederul de la usi are o gaura, ca un tub, subtirel, probabil pe acolo a bagat furtunul de 6 mm, e o idee interesanta
          furtun de acvariu, flexibil si moale, dar opune ceva rezistenta la trantirea usii
          sigpicMy ride

Comment

ma gandesc ca ar etansa mai bine, dar pe de alta parte nu...
            de ce oare e gol pe interior? sa se muleze usa pe cheder perfect...
            daca bagi furtunul respectiv in cheder, nu trebuie sa trantesti mai tare usa?
            interesanta abordare dar un filmulet poti face sa vedem cum se inchid acum usile?
            Life is short...play more!
            http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Trantesti usa mai tare si chederul o sa se roada acolo unde calca pe furtunul interior, nu cred ca este problema din cheder la inchiderea usii...

Comment

Nu etanseaza mai bine, dimpotriva si ar mai fi si uzura broastelor. Chederul are gauri tehnologice pentru eliminarea aerului, special concepute pentru inchiderea optima a usii.

Comment

sa vedem cE a facut baiatu si dupaia ne mai dam cu parerea , asa din cateva cuvinte nu ai cum sa-ti dai seama cE a facut el.
                  Last edited by valeriuciprian; 18 January 2010, 13:31.
                  sigpic

Comment

Asteptam sa revii cu poze,poate chiar un filmulet sa vedem si diferenta de amortizare
                    sigpic
                    TM 01 DEO

Comment

a mai observat cineva cat curent intra pe la usi pe langa chedere sau am eu o problema la usi?....aseara am facut un drum in afara orasului intradevar batea si vantu foarte tare viscolea dar toti din masina simteau curent foarte tare pe la usi eu miam bagat izolatie in usi dar la chedere chiar nu stiu ce sa le fac..bine chestia asta nu am observato aseara stiam ca mai intra dar daca batea si vantu foarte tare se simtea urat si deranja.

Comment

...si eu am observat,se simte putin curent.La inceput am zis ca mi se pare,dupa care am tras concluzia ca asa e la Logan.Trageam speranta ca treaba cu furtunul ar fi o solutie ,dar vad ca multi baieti vin cu argumente cum ca nu ar fi indicat
                        Poate vedem si ceva concret de la initiatorul topicului.

Comment

da nu cred ca ideea asta ar ajuta la ceva ca usile mie mi se par ca se inchid bine si chederele par ok dar nu stiu de ce intra asa mult curent ca eu nu mergeam nici cu viteza aveam vreo 70 - 80km\h e un pic aiurea dar asta e poate a gasit cineva vreo solutie.

Comment

Parerea mea personala este ca acel curent de aer ce il auziti in usa mai exact este din cauza lipsei capacelor tiranti dar este doar o parere si de aceea as ruga pe cineva care si-a pus capacele tiranti se ne spuna daca daca se mai aude acel curent de aer in usi.

Comment

eu am capace tiranti...dar nici inainte nu aveam probleme de genul celor enumerate mai sus...
                              un amic de pe forum insa a zis ca la el era curent inainte...si acum dupa capace sa redus curentul. (zice ca parca nu il mai simte deloc)
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google