Chedere Stilizate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

"chiorean" pune poze cu masina - vrem si un clip cum se aude dupa montarea acelui furtunas.

Comment

ati lasat neterminata descrierea operatiunii..i lipirea pe usa a bandei aleia...arata urat///cu furtunul p cheder as incerca si eu...dar cu ce lipim fata usii sa nu mai scartaie|? e buna solutia de etansare motor|?
      sigpic

Comment

pana la urma si-a mai bagat cineva furtun? concluzii in urma operatiunii.
        dar cheder?
        sigpic

Comment

Chiorean si-a montat furtun in cheder si nu a mai facut si poze...eu zic sa nu mai asteptam dupa poze.Cine vrea isi pune cine nu vrea,nu vrea si gata.E simplu,nu?
          sigpic
          TM 01 DEO

Comment

adimaker: eu am etansat la motor si nu am avut probleme.........este ok
            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Originally posted by adimacker View Post
              ati lasat neterminata descrierea operatiunii..i lipirea pe usa a bandei aleia...arata urat///cu furtunul p cheder as incerca si eu...dar cu ce lipim fata usii sa nu mai scartaie|? e buna solutia de etansare motor|?
              fata de usa scartie sau usa cu totul ? daca scartie cu totul atunci e cuiul de pe stalp de vina
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google