Am introdus pe cheder furtun transparent de 6, acum amortizeaza super bine.
Chedere Stilizate
Collapse
X
-
ma gandesc ca ar etansa mai bine, dar pe de alta parte nu...
de ce oare e gol pe interior? sa se muleze usa pe cheder perfect...
daca bagi furtunul respectiv in cheder, nu trebuie sa trantesti mai tare usa?
interesanta abordare dar un filmulet poti face sa vedem cum se inchid acum usile?Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
sa vedem cE a facut baiatu si dupaia ne mai dam cu parerea , asa din cateva cuvinte nu ai cum sa-ti dai seama cE a facut el.Last edited by valeriuciprian; 18 January 2010, 13:31.sigpic
Comment
-
a mai observat cineva cat curent intra pe la usi pe langa chedere sau am eu o problema la usi?....aseara am facut un drum in afara orasului intradevar batea si vantu foarte tare viscolea dar toti din masina simteau curent foarte tare pe la usi eu miam bagat izolatie in usi dar la chedere chiar nu stiu ce sa le fac..bine chestia asta nu am observato aseara stiam ca mai intra dar daca batea si vantu foarte tare se simtea urat si deranja.
Comment
-
...si eu am observat,se simte putin curent.La inceput am zis ca mi se pare,dupa care am tras concluzia ca asa e la Logan.Trageam speranta ca treaba cu furtunul ar fi o solutie ,dar vad ca multi baieti vin cu argumente cum ca nu ar fi indicat
Poate vedem si ceva concret de la initiatorul topicului.
Comment
-
Parerea mea personala este ca acel curent de aer ce il auziti in usa mai exact este din cauza lipsei capacelor tiranti dar este doar o parere si de aceea as ruga pe cineva care si-a pus capacele tiranti se ne spuna daca daca se mai aude acel curent de aer in usi.
Comment
-
eu am capace tiranti...dar nici inainte nu aveam probleme de genul celor enumerate mai sus...
un amic de pe forum insa a zis ca la el era curent inainte...si acum dupa capace sa redus curentul. (zice ca parca nu il mai simte deloc)Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment