nu eu nu il aud il simt langa usa cand tin picioru si toti pasageri din masina miau zis ca se simte curent rau probabil cei care spuneti ca nu ati avut problema asta nu ati mers pe frig si viscol puternic simteam ca ma zboara dupa sosea...ca asa de obicei nu se simte nu pot sa zic ca este chiar o problema poate asa este la logan oricum in masina era cald de stateam in tricou ...eu am intrebat aici ca am crezut ca poate cineva a rezolvat cumva ca oricum nu cred ca o sa mai am eu drumuri prea multe pe viscol puternic.
Chedere Stilizate
Collapse
X
-
Sa continui eu ideea lui @chiorean cu un update...
Eu am luat o cutie de garnitura din asta de cauciuc pt termopane ca sa le izolez mai bine pt ca prin garniturile originale ale geamurilor cam batea vantul,,Deci am dublat garniturile alea si clar se vede diferenta atat la zgomot(fonic) cat si termic(anti viscol).
Apoi am zis ca de ce nu as pune asa ceva si la usile loganului ca sa izoleze mai bine fonic si termic?
Banda am luat-o din Hornbah si este de 9mm latime si 3 mm grosime si este autoadeziva.
Pt logan as lua una mai groasa de 7 mm(grosimea variaza) cu 9 mm latime(latimea este standard) si costa vreo 30 de lei 25 de ml.
Banda se aplica pe usa, unde se imbina exact usa cu chederul(ce este cu roz) .
Ce este cu albastru cred ca pe acolo a bagat @chiorean furtunul de 6,pe interiorul chederului.!
Comment
-
@ivan marian: banda care ai cumparat-o se gaseste si in alte culori?La tine spre exemplu se potriveste cu culoarea masinii si nu cred ca se cam observa dar la alte culori arata cam aiurea.Si apropo de tiranti la usa poate cineva sa ne arate niste poze?sigpic
TM 01 DEO
Comment
-
stiu ca se gaseste aceasta banda autoadeziva, cauciuc, in forme variate si grosimi la fel, si culori parca alb, crem, maro si negruLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
cu markerul nu-i deloc buna ideea, de la frecarea cu chederul masinii sau cu tabla, se va lua in timp
mai bine sa aleaga o culoare neutra, cred ca negru merge cel mai bine, chederele masinii nu-s tot negre?Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Dragi copii,nu am pus furtunul în cheder pentru curentul de afara,ci pentru că atunci cînd închideam uşa se auzea ca o troacă, O.K şi în plus este furtun transparent care se pune la instalaţia de alimentare cu motorină,deci nu îngheaţă,capisci.
Corect Ivan foarte corect,vezi ai postat tu pozele în locul meu,mersi
Sandu din DEVA,eşti tare ca fularu,mai zine nişte glume....
Comment
Comment