De ce la mine cand trec de la faza de intalnire la faza lunga ce de intalnire se stinge ramane doar faza lunga ,n ar trebui sa stea amandoua aprinse???
Schimbare Bec Lumini Logan Dci!
Collapse
X
-
Nu... nu ar trebui sa ramana aprinse amandoua , la ce masina ai vazut tu asa ceva?
si in legatura cu intensitate la lcd da e normal se numeste dimmer acea functie si daca esti atent observi ca toate luminitele din bord consula scad in intensitate ptr ca altfel ar fi obositoare noaptea
sigpic
Comment
-
Becurile de la consola nu scad in intensitate, ele se aprind odata cu aprinderea luminilor.
Comment
-
Lumina de la CB si casetofon scade odata cu aprinderea pozitiei iar faza lunga ramane aprinsa cu cea scurta la modelele cu doua becuri gen scoda fabia ....(daca nu ma insel cele ce folosesc bec H5 la scoda se aprind amandoua becuri pe faza lunga 2 ori H5)Attached Files
Comment
-
[QUOTE=boris;54615]
Stai sa vezi daca trebuie sa schimbi becul de pozitie.)
O sa injuri mult si bine daca nu ai mana subtire )
Eu am mana mica si...Deabea am reusit(nu vezi nimic,doar pe pipaite)
De scos il scoti relativ usor sa vezi ce misto se pune la loc.))))
Comment
-
Salut,
sunt nou pe forum si am o problema:
am incercat sa schimb un bec pe fata stanga la un logan. Am facut operatiunile de demontare a becului ars. Am inlocuit becul, dar acum nu mai pot sa pun clema la loc(care tine becul) inapoi. Ma poate ajuta cineva cu informatii? - nu pot sa o mai prind.
merci
Comment
-
Poate te ajua schemele astea:Attached Files
Comment
-
Salutare baieti am si eu o mica mai mare prob
vreau sa scimb becurile pozitie si nu stiu cum pot reusi sa fac asta
exista reo alta modalitate de cat cea clasica ca eu am o manuta c_am mare
si daca se produce vreo modificare in c de b cand le schimbi cu leduri
acelasi lucru ma intereseaza si la proiectoare cum se schiba becurile si daca apare vreo modificare
Comment
-
Alta metoda nu exista, decat cea cu scosul duliei.
Comment
-
Adica nu exista alta metoda in afara de asta:Attached FilesLast edited by andrei; 31 July 2008, 17:34.
Comment
Comment