Schimbare Bec Lumini Logan Dci!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Se schimba odata cu tripla, e lipit de ea.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Multumesc mult, Andrei!!! ...asa se intimpla cand sunt sunt putine locuri de parcare si destui "binevoitori" .. Ai idee si cam cat costa o astfel de tripa?

Comment

Intrebare

Am o intrebare.
        In momentul in care am pozitia aprinsa si dau drumul la becurile de avarie becurile din spate, dreapta( atat cel galben de avarie cat si cel rosu de pozitie) isi micsoreaza intensitatea si clipesc impreuna. Cred ca este un scurtcircuit. Cum pot rezolva aceasta problema? Cum pot schimba becurile?
        Multumec anticipat.

Comment

Originally posted by gl07knj View Post
          Salut tuturor! Am si eu o intrebare... La Logan se poate inlociu plasticul ala rosu de la tripla spate (geamul) sau este nedemontabil si trebuie inlocuita toata tripla? Multumesc!!!
          Daca ai noroc sa gasesti doar dispersorul de la tripla, atunci este posibila schimbarea geamului fara a schimba toata tripla. eu am deja "reparata" tripla stinga de 1 an. Dispersorul m-a costat 40 ron si adezivul 6 ron (Bison plastic, transparent).
          In plus mai ai nevoie de foarta multa rabdare.
          GL-22-TOF

Comment

Far stanga

Am schimbat si eu azi cu greu becul de pozitie stanga fata.

Greu, daca ai mana groasa trebuie sa scoti bateria ca altfel nu ai cum, eu am avut noroc.

Conectorul a iesit greu, apoi arcul trebuie sa il impingi spre dreapta (ta) ca altfel nu iese nicicum, apoi ca sa pui arcul la loc mi-a picat cu greu fisa, trebuie sa folosesti coada la surubelnita. Operatiune de 5 min. daca stii altfel mie mi-a luat 1/2h, dar satisfactia e nemarginita

Comment

eu am pus niste becuri care imita xenonul
              care lumineaza alb si vroiam sa pun pozitia albastra dar am auzit ca nu e legala
              e adevarat?

Comment

dacia logan intrecinere

stie cineva cum se schimba becul de la butoanele de climatizare

Comment

aici gasesti si raspunsul.
                  GL-22-TOF

Comment

Stie cineva cum se cheama becul de la climatizare si daca se cumpara cu tot cu soclul ala din plastic?
                    MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Cat de tare trebuie apasat pe clema aia ? am apasat azi vreo 30 de minute poate mai bine si nu iese.Apas pe ea se duce in interiorul farului dar nu se mai duce spre dreapta deloc.am incercat sa ma ajut cu un cleste dar tot la fel se impinge in interior si nu pot duce in dreapta... deja nu-mi mai simt varfurile degetelor...

Comment

Becul din panoul de climatizare il gasesti fara soclu.
                        GL-22-TOF

Comment

Mi-am schimbat becul stanga fata. Am pus un Philips si vede ziua ca e mult mai puternic decat cel vechi de pe dreapta. Acum ma gandesc sa-l schimb si pe cel din dreapta. Intrebarea mea este: dupa ce-am schimbat becurile de unde stiu ca sunt puse corect, adica daca nu bat prea in sus sau prea intr-o parte? Trebuie sa merg undeva sa verific daca farurile lumineaza corect?

Comment

Teoretic dupa ce se schimba un bec in far, proiector eu stiu ca trebuie sa te duci sa le reglezi la un service care are un aparat special pt asa ceva.
                            sigpic

Comment

am la logan becuri albastre, care lumineaza mai alb de cat cele normale, vineri seara am fost oprit de politie si cand sa am vrut sa plec mi-or zis ca daca ma mai prind cu becurile asta albastre imi iau talonu. acuma va intreb pe voi, nu am voi cu becuri dinastea? si miercuri tre' sa fac ITP l-as lua cu becurile astea? oricum azi mi-am luat becuri normale PHILIPS

Comment

daca sunt de firma (osram, philips, bosch) 100% au certificare europeana, care o depaseste pe cea rar si atunci le spui frumusel sa-ti demonstreze TEHNIC ca becurile respective sunt neconforme cu circulatia pe drumurile publice
                                iti garantez eu ca garcea o sa amuteasca brusc, o sa-si inghita limbuta
                                caz probat acum vreo doi ani, noaptea, cand mergeam la mare cu becuri bosch xenon blue undeva pe langa buzau

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google