Si discurile? Tot marci variate?
Placute de frana
Collapse
X
-
azi am schimbat placutele de frana. le-am tinut de la 0 - 58400 km. va las pe voi sa apreciati cum arata si daca mai puteam sa le tin, dar am vrut sa profit de oferta de la dacia. si asa am montat placute in cutie Renault, pe care nu scrie nici o firma, cei de la mecanica ziceau ca sunt TEXTAR. deocamdata frana tine asa si asa. cele cu care a venit masina erau FERODO
exista placute de frana speciale pentru ABS?sigpic
Comment
-
Salut, azi am fost la dealerul de la Buzau pentru o verificare la frane. Dupa 35.000 km, placutele mele sunt uzate la jumatate, discurile arata foarte bine, mecanicul a administrat si spray pentru desparafuire, deci mai pot merge linistit 10.000 km. In privinta brandului, mi-am aruncat un ochi pe placute, fiind foarte curios, si sunt marca Ferodo.
Comment
-
am mai observat ca placutele erau mai uzate in partea de sus decat in partea de jos. in pozele de mai sus este una si aceeasi placuta.
Originally posted by Niki B View Post@bogdan_1984: se observa vreo diferenta de uzura intre placuta din interior si cea din exterior?sigpic
Comment
-
-
Tot aici la placute revin si eu cu o intrebare: Pe loganul meu Laureate, discurile de frana sunt de 238 mm (deci nasol). Daca pun discuri pline de 259 mm se potrivesc cu actualii etrieri sau trebuie schimbati, iar daca trebuie schimbati mai bine ma reorientez spre discuri ventilate.
Comment
Comment