Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stie cineva sa mi spuna diferenta dintre urmatoarele placute de la Ferodo ?

FDS.845 DS Performance
    FCP.845H DS 2500
    FCP.845R DS 3000

primele doua au aceleasi caracteristici, aceleasi descrieri dar diferenta de pret dintre ele este consistenta. cele din urma cica ar fi interzise pentru uz stradal desi producatorul sustine ca au 0.5 coeficient chiar de la prima frana.
    deci care ar fi diferenta intre DS performance FDS.845 si DS 2500 FCP.845H ?
    Attached Files

Comment

• Originally posted by samy0388 View Post
      bine bine, am inteles ca sunt proaste, dar strica discurile ? pentru moment n-am bani sa bag in masina, deloc !
      Am eu SL-uri de 26.000 km iar uzura lor e cam la jumatate. Nu scartaie si nici nu mananca discul in afara de uzura normala. Zic mersi daca ma mai tin macar 20.000 km. Discurile originale vreau sa le schimb odata cu urmatorul rand de placute.

Comment

• tehnologie de fabricare garnituri de frictiune sistemul de franare ( placute )

Salut ! O mare rugaminte am si eu ! Are cnv idee de unde as putea face rost de documentatie despre tehnologia de fabricatie a placutelor de frana (solicitari ; materiale ; tratamente termice )

Comment

• google it!
          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Fix tehnologia de fabricatie a placutelor de frana (solicitari ; materiale ; tratamente termice ) o sa gasesti pe net! Si la ce-ar folosi...
            [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

• Originally posted by Marcu03 View Post
              Salut ! O mare rugaminte am si eu ! Are cnv idee de unde as putea face rost de documentatie despre tehnologia de fabricatie a placutelor de frana (solicitari ; materiale ; tratamente termice )
              Ce vrei sa faci cu ele? Vrei sa deschizi o fabrica? Aceste informatii sunt confidentiale nu cred ca gasesti documentatie completa.

Comment

• salut am o intrebare ce firma sunt placutele de uzina.am 53000 si vreau sa le schimb.nici nu ma mai gandesc sa ma uit ca sigur sunt uzate dupa atatia km.ultimul mecanic imi sp k pana la 50000 km ma mai duce garantat

Comment

• Pot sa fie Ferodo, TRW, Textar. Iti recomand Ferodo Premier, FDB 1781, cam 120-150 lei setul, foarte bune. Poti incerca Premier FDB 845, cod de Renault dar merg si pe Logan, sunt si ceva mai ieftine.
                  '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• @ shakar tu ai parca 1718 nu ? cand pui frane repetate si se incing bine scartzaie ? la mine 845 urile cand sunt reci sunt perfect silentioase. cand le incing rau atunci scartzaie doar pe frane violente

Comment

• Nu ma pricep prea bine la placutele de frana, nush ce anume sa iau. Eu as fi tentata sa iau tot TRW ca cele cu care a venit echipata masina pt ca am deja 80.000km si nu le-am schimbat pana acum, dar cand apas tare pe frana se aude un scartait, semn ca trebuie schimbate cat de curand. Cu ce alte marci si modele ma sfatuiti sa le inlocui. Respect pt cei ce au scris pana acum pe acest thread, dar parca e prea mult sa citesc peste 100 de pagini. Va multumesc anticipat pt raspunsuri!

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                        @ shakar tu ai parca 1718 nu ? cand pui frane repetate si se incing bine scartzaie ? la mine 845 urile cand sunt reci sunt perfect silentioase. cand le incing rau atunci scartzaie doar pe frane violente
                        Da, 1781 am. Nu au scartait niciodata pana acum, nici cand erau incinse (cat le-am putut incinge pana acum). Sunt foarte silentioase, discuri stock la masina.

@ barosanu - trebuie doar sa citest 2-3 posturi mai sus si te lamuresti.
                        '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Originally posted by BAROSANU_MOL View Post
                          Nu ma pricep prea bine la placutele de frana, nush ce anume sa iau. Eu as fi tentata sa iau tot TRW ca cele cu care a venit echipata masina pt ca am deja 80.000km si nu le-am schimbat pana acum, dar cand apas tare pe frana se aude un scartait, semn ca trebuie schimbate cat de curand. Cu ce alte marci si modele ma sfatuiti sa le inlocui. Respect pt cei ce au scris pana acum pe acest thread, dar parca e prea mult sa citesc peste 100 de pagini. Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
                          vrei silentiozitate si comfort ia Ferodo FDB 1781. vrei ceva mai sportiv care lucreaza bine la temperaturi mai mari ia FDB 845. acestea din urma vor scartzai discret cand sunt chinuite rau. in rest nu ai treaba cu ele

@ shakar am mers azi dimineata cu masina lu' tata ( ca a ta ). 1718 prind mult mai bine la rece. chiar din prima frana ma arunca din scaun.

Comment

• Fenomenul se va accentua intrucatva cu DS2500
                            sigpic

Comment

• intamplator sunt trait, crescut pe langa fabrica de placute de frana si garnituri etansare IGFE Rm. Sarat, cunoscuta dupa 90' drept Fermit. nu numai ca o compozitie de placuta de frana este complet secreta, dar crearea amestecului pentru una noua, de la zero, este un proces dificil si anevoios. Mama mea se ocupa chiar cu departamentul de Control Tehnic al Calitatii, unde se efectuau diverse teste pe toate natiile de placute, pentru a determina compozitia de fier, azbest, cupru, aluminiu si altele.

Comment

• Si?....Care-i legatura cu topicul?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google