Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by alessandro View Post
    .................
    scartaiau o leaca mai incet ca astea ale tale si nu ma deranjau pe mine. pasagerii din masina ma intrebau de ce scartaie si ca vezi domne' trebuie sa .....................
    Si la mine cu ATE scartaie in draci, asa la frane moderate.
    La ciobanisme nu scartaie.

Oricum data viitoare o sa iau Ferodo Premier ca tot le lauda lumea eeeextraordinar de mult.
    Daca nu sunt ca si ATE-urile o sa vedeti voi ce va auziti...

Comment

• pana nu folosesc ATE nu am de unde sa stiu cum sunt ...

Comment

• Originally posted by cristi_ccd View Post
        Mai aveti si alte pareri? Chiar am nevoie de un sfat intre Ferodo Premier Sport si TRW-urile noi cu tehnologie Cotec.... Astept pareri
        Vezi ca lumea pomenetse mult de Ferodo Premier, mergi pe ele, macar ai la cine sa scoti ochii daca nu sunt ok.

Eu am avut TRW GDB1634 (alea scumpe, nu GDB400), nu am fost super incantat de ele.
        Mai bune ATE-urile (cu 50 lei mai scumpe 120 lei vs 170 lei)

Comment

• singurul Logan cu care am mers si a avut o frana impecabila a fost a lu' Cos_min_i

pedala foarte tare si sensibila cu feed-back instant la atingere. are etrieri de VAN si parca avea placute ATE atunci

Comment

• adica franele stock de van........

Comment

• da dar cu toate celelalte frane de VAN cu care am mers erau lesinate si fleoshcaite.........

nu stiu ce le a facut cos_min da cum atingeam frana 1 cm ma urcam pe bord

aceiasi senzatie ca si cum ai frana cu stangul fara ceva pregatire in prealabil

Comment

• secret personal... am sa merg pe aceeasi configuratie si voi schimba lichidul care nu l-am schimbat pana la 98 mii

Comment

• Nu-mi raspundeti si mie??
                  Mi-ar fi de folos o comparatie intre TRW si Ferodo Premier.... Astept raspunsurile voastre

Comment

• Mergi pe Ferodo Premier. Sunt multi care le-au testat si au fost multumiti.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by cristi_ccd View Post
                      Nu-mi raspundeti si mie??
                      Mi-ar fi de folos o comparatie intre TRW si Ferodo Premier.... Astept raspunsurile voastre
                      mai exact cauta Ferodo Premier FDB845F

sunt recomandate pentru 205 GTi , Renault 19 si Clio cu motorul de 138 cai

Comment

• astea scartaie sau nu ? nu suport sa scartaie si trebuie sa le cam schimb si eu..

Comment

• scartaie scartaie. dar este suportabil. mie chiar imi place

doar la viteze mici cu frane reci si cateodata si la viteze mari cu frane incinse bine

Comment

• si pt niste placute buna si care sa nu scartaie, ai vreun "nume" ma uitam ca Ferodo Premier FDB845F au grosime de instalare 20 mm in timp ce placutele dedicate Llgan, au 18 mm instalare. as cvrea unele bune dar care nici sa nu ma lipeasca de parbriz cand ating putin pedala..

de FDB1781 stii ceva ? vad ca sunt 165 lei. or fi bune ?
                            Last edited by B997NDL; 4 June 2012, 14:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• sunt bune si alea. nu scartaie si sunt ceva mai moi.

vezi pe DaciaShop ca sunt mai ieftine, alea la 148 lei daca nu ma insel

Comment

• placutele Ate cu discuri Ate nu scartaie deloc iar pedala de frana este ceva mai tare decat cu franele din fabrica.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google