A mea are 58000 de mii si tocmai ce am schimbat placutele,nu stiu cand or mai fi fost schimbate de fostul proprietar,dar discurile sunt destul de halite,dar nu le schimb acum,ma gandesc sa schimb mai des placutele,sa mai trag de discuri.Pareri?
Placute de frana
Collapse
X
-
Pai acum cand le-am schimbat erau placutele pe disc,fier pe fier aproape,ce sa zik,cred cam sunt pe undeva pe la 60 la suta din disc,se vad marginile care au ramas,de vreo 4-5 mm,cam asa,pai cum de ce,zic ca daca le schimb mai des,n-or mai manca asa rau discu.
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View Post(la peste 50% din uzura, au un strat mai dur, care xxx discurile).
Nu te contrazic, doar il citez pe Marin Preda: "Pe ce te bazezi?"
Daca ipoteza ta e corecta, atunci inseamna ca cel mai bine ar fi sa schimbam placutele la cca 50-60% uzura, tocmai pentru indelunga si sanatoasa viata a discurilorLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostEXACT.
Toti mesterii spun treaba asta si cred ca au drepate.
Iarta-ma ca nu sunt tehnolog de meserie, dar faptele asa stau.
Desigur ca au si logica (corect? ai face o obiect de uzura sa fie invers?).
Comment
-
Eu mi-am cumparat discuri de frana BOSCH (pt ABS) - 182 setul si placute TRW - 82 setul.
Montarea lor ma ajunge undeva la 60 ron.
Le montez azi sau maine.
....
Comment
-
Comment
-
Nu, nu sunt ventilate, asa e poza de pe cutie, dar sunt foarte bune.
Iata si pozele de la montare si de dupa
Image050.jpg Image051.jpg Image055.jpg Image060.jpg
Am intrat in service (si am asistat) la 10:30 si am iesit la 11:30 - 60 RON manopera
Comment
Comment