If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Culisele mustesc de pasta ceramica, nu se pune problema de blocare sau functionare greoaie, tablitele sunt la locul lor, nedeformate.
Prima impresie pana sa se aseze placutele e ca sunt ceva mai permisive decat fdb-urile, nu la fel de responsive.
Impresii dupa 1000 km cu trw 1634 pe brembo max : la rece e slabuta combinatia, primele 2-3 franari pana se incalzesc apoi e in parametrii, dar daca nu le incingi bine, n-ai frane
am pus de origine placute si cu ocazia asta am pus si discuri noi ,tot de origine,super multumit ,acum nu mai apas asa tare pe pedala ,anainte aveam placute trw de 60 de lei, au fost atat de tari ca mi a deformat discurile pe rotund (denivelate)
Ce combinatie de buget mai folositi/recomandati (discuri ventilate + placute de frana)? Am discurile cam duse(au niste striuri urate pe ele si cred ca sunt si un pic ovalizate) si vreau sa le schimb.
Plus de asta, in ultima perioada simt pedala de frana cam tare.
Ma apropii de al doilea schimb de placute frana cu discuri pline de origine,pana cum am avut placute de fermit,foarte multumit de ele,nu au scartait deloc,nu au huruit,ca o impresie personala m-i s-au parut ca franeaza mai bine la cald(am facut in ultimul timp multe drumuri in zone virajate,de munte,cu solicitare mare a franei,merg destul de tare) si acum as dori sa incerc si ceva nou,ce mi-ati recomanda din gama ferodo?
In cazul in care nu ma hotarasc la ferodo o sa merg tot pe fermit.
A si era sa uit,in eventualitatea curatarii si gresarii culiselor cu vaselina pot folosi spray vaselina cu cupru,care cica este pentru piese intens solicitate si rezista la vreo 900 de grade?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment