N-ati pus piciorul pe fdb845, d-aia va plac cele de origine.
Placute de frana
Collapse
X
-
Buna,
dupa o lunga perioada in care nu am schimbat placutele din motive financiare,acum a venit randul lor...
Vara asta cautasem tot felul de variante. ATE,Bosch,Ferodo si alte marci mai de doamne ajuta sareau cu mult de 200 lei, placute+manopera+aerisire.
Am fost la service si am programare pe joi,cu promisiunea sefului de acolo ca totul, placute+manopera+aerisire+lichid de la ei daca trebe cu 200 lei
Merita? Primesc oare placutele originale TRW care acuma sunt la metal si au 45k km sau este o teapa chinezeasca si de acolo si pretul mic...?
Logan/MCV/Sandero Set 4 plăcuțe frână faţă 199 lei
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostCand am auzit cum scartaie FDB845, nu mi-au mai trebuit. Plus ca probabil faceau varza discurile Ferodo.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Last edited by B997NDL; 23 September 2014, 17:09.
Comment
-
la mine intra cam des abs-ul. o fi de la discuri ? mi-a zis mecanicul, la ultima schimbare de placute, ca nu mai duc un set. si cum conduc mai turbat, ma gandesc ca s-au cam dus. e plauzibila ipoteza ?
vad ca placutele ar avea martor de uzura. are vreun logan sistemul necesar pentru a indica asta ?
Comment
-
Din ce descrii nu are ce sa fie Decat cauciucurile care pierd aderenta foarte repede. Abs nu intra Decat sa deblocheze roata atunci cand frana nu face altceva Decat sa o blocheze.
Ps: "am inteles" ca gramatical nu e altfel decat corect.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Gata, problem solved
am fost azi la Auto Europa si am schimbat placutele.
Placute originale Renault(cica) Trw o48 parca scria pe ele si cutie+manopera+aerisire cu lichid ate sl6 albastru+test frana pe stand, totul intr-o ora si cu 200 lei
Am frane.
Ma declar multumit
Comment
Comment