Sigur e o greseala
Placute de frana
Collapse
X
-
Originally posted by Octavian___30 View PostSi cum iti prind franele? Tot ca inainte?
Si o poza. Pacat ca nu am si o poza a cutiei.Attached Files
Comment
-
Originally posted by danielliviu View PostDupa vreo 6000 km nu am simtit diferente. Doar ca intra ceva mai usor ABS-ul. Dar asta cred ca e din cauza ca toata iarna am mers cu gume de vara . Acum ca s-a mai incalzit e OK, franeaza foarte bine, parca nici n-am schimbat placutele.
Si o poza. Pacat ca nu am si o poza a cutiei.
TRW Lucas zici ca...poate gasesc si io ceva p-aci de astea.
Comment
-
Mi-am dat jos placutele noi (alea ''originale'' de reno) si le-am pus pe cele vechi (mai duc vreo 4-5000 km) am din nou frana, nu mai trebuie sa rup pedala.
Cele noi si-au facut amprenta dupa discuri, initial am crezut ca inca nu s-au ''asezat'', erau mulate dupa disc dar dijaba, sunt foarte proaste si nu vreau sa lovesc masina (de doua ori era s-o lovesc rau de tot, numai pt ca franele n-au tinut pur si simplu).
Comment
-
Originally posted by margelatu View Posteu am trw din fabrica.franele sunt ok.sunt bune trw?
..................
Toate vin echipate cu TRW din fabrica.
Defapt pe ele scrie TRW si nu mai stiu ce si poansonat FERODO 182 (cazu 1.4 sau 1.6 mpi).
Comment
-
Alea mai scumpe, ce gasesti la 50-70 lei sunt de srl. Raportu calitate-pret e cam aiurea aici.
Adica e nasol sa dai 70-90 lei/set si sa prinda frana de vai si amar, sa rupi pedala si ciuciu frana buna, sa te apropii de o bariera cu 160 si sa ''vezi'' ca nu te mai opresti, sa franeze unu in fata ta si sa realizezi senin ca intri in el, noroc ca ai loc pe contrasens si te opresti in drept cu el...deci raportu pret/calitate cam ar trebui sa iasa din discutie, cel putin la capitolu placute eu m-am lamurit.
TRW originale sunt pe la 130-140 lei, TRW NEoriginale sunt la 70-80 lei setul.
La fel si Textar, sar de 120 lei setu, degeaba se da cu curu de pamant vanzatoru si spune ca nu e diferenta intre ele, pai nu e, arata la fel, dar franeaza diferit, adica un set franeaza bine, altu franeaza inuman de prost.
PS: fac referire la placutele originale, facute chiar de cine scrie pe cutie, nu placutele de ''de origine''.
Toate pot fi si sunt contrafacute, pana la urma pretu iti spune daca sunt ce trebuie sau nu.
N-am auzit/vazut pana acum sa se vaite cineva de un set de placute pe la 130-140 lei setu ca nu ar prinde frana bine cu ele.Last edited by Octavian; 16 April 2009, 11:10.
Comment
-
Deci TRW Originale, Brembo Originale...care mai sunt?Pretul nu conteaza dar excludem tentativele de placute, vorbim de d-astea serioase. N-am chef de scartaieli, discuri uzate prematur si frane "moi"In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Ferodo Lucas , Ferodo 182, Ferodo Premier - cica se uzeaza un pic mai repede (sau e Lucas Premier, nu stiu), dar iti rupe capu, TRW (desi pe placute scrie ambele), Brembo, Textar (si astea sunt mai multe feluri, am vazut Green Staff puse la un coleg, prinde beton, bun ca are si discuri noi).
Bosch nu ma pronunt, n-am auzit la nima sa fi pus.
Eu o sa caut ceva de la Ferodo, ma mai documentez sa vad care sunt cele mai potrivite, in esenta vreau sa prinda frana bine, chiar daca le schimb la 20-25000 km.
Comment
Comment