Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CataFOF
    -----------------
    mai rupt cu postul cu etichetele
    Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

• pai ce sa fac si eu...mint lumea pe aici.

Comment

• Faza cu etichetele e adevarata...si nu sunt chiar etichete,sunt niste cauciuce...au rol de amortizare si de etansare probabil ca sa nu intre jeg in pistonas.
        sigpic

Comment

• Pentru moderatori : ar fi interesant de adaugat aici un sondaj despre tipul de placute pe care il folosim ( similar celui de la ulei ) !!!! Sa poata fi facuta o parere de la prima accesare , fara a fi nevoie sa citim toate posturile ( pentru cine doreste sa faca acest lucru n'are decat )
          Ce ziceti incercati ????
          Last edited by givali; 29 July 2009, 07:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• S-a facut poll-ul
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Inca le am pe cele din fabrica cand o sa le schimb poate pun alta firma bugeul dicteaza firma!

Comment

• Dupa mai mult timp de cugetari,am ajuns la o concluzie...eu am cu placutele 30 000 si cred ca mai tin lejer 5000...deci:nu are rost sa ma calicesc la bani si pentru cateva sute de mii in minus sa pun niste "soparle" de placute!nu se renteaza!asa ca voi lua originale la 120 de lei!Numai bine la toti!
                sigpic

Comment

• numa 120 lei originale....
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• eu am pus Textar cand le-am schimbat . Foarte eficiente . Urmatoarele o sa fie ATE . Sa vedem cum se vor comporta .

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
                      Dupa mai mult timp de cugetari,am ajuns la o concluzie...eu am cu placutele 30 000 si cred ca mai tin lejer 5000...deci:nu are rost sa ma calicesc la bani si pentru cateva sute de mii in minus sa pun niste "soparle" de placute!nu se renteaza!asa ca voi lua originale la 120 de lei!Numai bine la toti!
                      Ai grija la "originale" ca poti sa nimeresti niste facaturi de trosnesti si masina ca nu tin franele si uzezi si discul de frana, prematur.

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
                        ......................................asa ca voi lua originale la 120 de lei!Numai bine la toti!
                        La 120 lei sigurat ca nu vei gasi originale.
                        Mai pune vreo 4-50 lei si iei chiar originale (BREMBO f f bune).

Comment

• Da, cam asta e pretul de Brembo la magazinele Dacia...160-170 lei setul...poate si putin mai ridicat in functie de adaos

Comment

• Am loc sigur de unde iau placute originale.La magazin sunt mai scumpe intr-adevar,dar acolo sunt la 120 de lei.Sunt originale in cutia alba cu gri Renault pe care francezii au introdus-o pe piata cu coduri schimbate dupa ce a fost scandalul cu facaturile chinezesti...s-or fi scumpit si astea originale acum...eu am intrebat acu vreo luna si ceva...
                            sigpic

Comment

• Eventual adauga la poll si Ferodo simplu (pentru placute gen FSL 845 cum am eu pe masina de exemplu si care or mai fi NE-Premiere)
                              ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                              Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• Salutare la tot poporul !

Am si eu o intrebare si sper ca nu dau cu parul in capul cuiva fara sa vreau ...
                                A folosit cineva pana acum placute de frana marca Valeo ? eu unul am pus pe Logan si sunt multumit de ele .... observ ca la poll nu sunt trecute si costa mai mult de 50 de lei si nici nu prea se vorbeste despre aceasca marca ... ma gandesc ca nu sunt bune cu toate ca eu sunt multumit de la prima pedala de frana de cand sunt montate pe masina.
                                sigpicBIKER INSIDE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google