Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by darksid3 View Post
    pingy: pune o poza cu ambalajul placutelor macar. MasterSport nu face doar un tip anume.

Eu cu FOF-ul dam cu capul de volan la o franare puternica. FOF-ul are acelasi tip si pe un Clio...de fapt d-aia si-a pus si pe Logan...daca erau slabe presupun ca nu isi lua la fel.

PS: Revin-o cu detalii DUPA vre-o mie de km ca sa fi treaba sigura...iar despre fading e cu cantec...pe discuri pline, pe caldura si cu franari repetate, orice placuta sufera de chestia asta.
    Afirm cele spune de Dark .
    si da ..este adevarat...la franari bruste repetate , si cum am eu discurile pline....intra senzatie de fading , dar in rest...jos palaria.

Comment

• Fading am patit numai cu facaturile de pe forum (luate de la magazin) , dupa doua-trei franari mai tari gata...
      Cu Remsa n-am patit (cu cele de uzina nici poveste) , scria ceva parca pe ele ca sunt recoapte tocmai ca sa reziste/sa mai fie aderente la temp inalte.
      Ma duc sa fac o proba serioasa.

Comment

• La orice masina cu frane clasice apare fenomenul , indiferent de marca. Stiu persoane cu BMW-uri care au facut upgrade la discuri din cauza fading-ului.
        Niste discuri ventilate si perforate elimina destul de mult din fenomenul asta.
        Fading o sa ai si cu EBC green stuff...fireste nu imediat. Mai importante sunt,defapt, discurile in toata ecuatia asa.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Fading-ul apare in primul rand datorita temperaturii mari a discului. Placutele de frana au o importanta mai mica in acest efect.
          Asadar, nu vrei fading ,schimbi discurile cu unele ce se racesc bine ( perforate, striate ).

Comment

• Si iar un lucru foarte important: Lichidul de frana tip Dot 4 care la tepmeraturi inalte, datorate franarii excesive sau la calduri mari isi pierde din calitati...pedala de frana devine ceva mai elastica si se pate confunda cu fading-ul

Comment

• Se poate ca placutele de frana sa scartaie dar sa fie inca ,,sanatoase"?
              Am 23100 de km si a inceput sa imi scartaie de pe la vrwo 16 mii.

Comment

• FERODO RACING DS2500...daca aveti bani si tupeu sa mergeti cu asa ceva....

Comment

• dar ce fac placutele astea?
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by mihaitodi View Post
                    FERODO RACING DS2500...daca aveti bani si tupeu sa mergeti cu asa ceva....
                    Dezvolta ideea, nu arunci duda si fugi...
                    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• @mumus franeaza
                      scumpe ca alea din service
                      sigpic

Comment

La aproape 100 de euro cat costa placutele astea, nu le vad rostul pentru mersul "pe strada". Stiu ca in directie si franare nu trebuie sa faci rabat, dar cat de safe ma opresc cu unele "normale", la fel e si cu astea....a poate daca as cobora saptamanal Transfagarasanul numai cu frana de urgenta ar fi o mancare de peste.

Comment

• Eu folosesc Ferodo QTM si sunt foarte multumit. Sunt foarte silentioase.
                          sigpic

Comment

• Red_Alin da se poate sa iti scartaie fara sa fie duse. Cand ai timp scoate una din rotile fata si arunca un ochi sa vezi exact care-i situatia. Nu dureaza mai mult de 30 minute cu tot cu fumat o tigara dupa
                            ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                            Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

si totusi care e faza cu tupeul..de ce trebuie cojones ca sa folosesti placutele astea?
                              "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• eu am schimbat placutele la 70k cu unele ieftine Bluepad fabricate de Falko. le am de anul trecut de la 1 mai si am cu ele 35000km. se comporta foarte bine. nici o diferenta sesizabila fata de cele originale ale masinii.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google