Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu am 30000 km...am impresa ca inca franeaza mult prea brutal masina...la viteze de peste 100 km/h daca bag piciorul in frana ,blocheaza instantaneu roata..asta fara sa apas pedala la max.
    eu as vrea sa tina frana un pic mai slab...nu glumesc. (totul e stock, nu am abs)
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by sinx View Post
      Pai daca nu o sa ai pe masina placute bosch nici nu o sa stii. Din spusele tale deduc ceva ironie si cred ca nu isi are rostul. Pot sa iti spun ca masina mea franeaza mult mai bine acum si nu mai am senzatia aia de gol in stomac ca nu se opreste masina la timp. Cum am pus piciorul cum se blocheaza rotile ( nu am ABS). Pot mult mai bine sa apas treptat pe frana si simt masina ca raspunde corect. Am avut pana acum placutele originale + inca 2 seturi schimbate in service, tot originale. Acum masina are 53.000 km si e deja la al 4-lea set. Data viitoare o sa trebuiasca sa schimb si discurile. Deci una peste alta pot spune ca am mers cu ceva placute. Ca fapt divers mai am si un Sandero si inca un Logan si pot face comparatie, in caz ca am uitat cum franeaza originalele. Singurul dezavantaj este ca miros foarte urat... mirosul nu ajunge in masina dar pe langa miroasa exact cum miros trenurile alea vechi cand franeaza.
      Ca ultim cuvant: de ce crezi ca daca cele de origine sunt mai scumpe decat celelalte sunt neaparat si mai bune? Mergi pe principiul cel mai scump, cel mai bun?
      Si nu ti se pare ca dai cam multi bani pe placute daca la 53.000 esti deja la al 4-lea set, eu am facut 45.000 km cu cele originale si 50.000 cu remsa si nu mi se pare sa fie diferenta la frinare, poate si pt ca am abs. A, km astia i-am facut in oras in regim de taxi

Comment

• Pai pana acum am avut numai placute Dacia. De asta am zis sa incerc si altceva ca poate, poate ies mai bine. Chiar azi am bruscat intentionat de cateva ori masina in mod special si ma declar multumit de placutele Bosch.
        sigpic

Comment

• Originally posted by mumus View Post
          eu am 30000 km...am impresa ca inca franeaza mult prea brutal masina...la viteze de peste 100 km/h daca bag piciorul in frana ,blocheaza instantaneu roata..asta fara sa apas pedala la max.
          eu as vrea sa tina frana un pic mai slab...nu glumesc. (totul e stock, nu am abs)
          Sa nu-mi spui ca inca mai ai Kormoranele pe masina...daca da, e clar )))
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by sinx View Post
            Pai daca nu o sa ai pe masina placute bosch nici nu o sa stii. Din spusele tale deduc ceva ironie si cred ca nu isi are rostul. Pot sa iti spun ca masina mea franeaza mult mai bine acum si nu mai am senzatia aia de gol in stomac ca nu se opreste masina la timp. ..................
            Nu era pic de ironie in vorbele mele, tot Dacia am si eu si tot placute ieftine am pe ea, dar sunt foarte bune raportat la pret si nu se duc asa de repede ca Boschurile.
            Stiu cat de eficace sunt placutele Bosch pt ca am mers cu Logan echipat cu d-astea si departe sa prinda la fel de bine ca placutele de uzina sau Brembo.
            Daca prindeau la fel ca cele de origine, chiar era un ''best deal'' si toata lumea isi lua Bosch la juma de pret fata de cele originale.
            Deci nu spun ca sunt proaste, dar nu sunt ca cele originale pana-i lumea si pamantu'.

Comment

• Eu le-as schimba la revizia de 2 ani.Nu stiu daca se schimba atunci sau nu,dar cu siguranta nu mai sunt ca in primele zile.

Comment

• Alin, vezi gradul de uzura al placutelor...ce am observat, cand nu mai au santul ala pe mijloc parca nu mai e frana de "alta data"
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• am si eu o intrebare stie cineva daca sunt bune placutele de frana Valeo ,astazi le-am montat pe masina si vroiam sa stiu daca sunt bune ,eu conduc putin sportiv cele din fabrica m-au tinut 23000 .

Comment

• Chiar tu ai putea sa ne spui daca sunt bune, da-i fugareala la masinuta, pune frane hotarate (sportive) si vezi cat de repede se opreste.

Comment

• pana ajung sa fac testul mai dureaza cateva sute de Km pana se aseaza pe discurile de frana mai am ceva de mers ,si nu as avea cum sa-mi dau seama prea tare ca am ABS pe masina daca este sa franze brusc are sa-mi intre ABS-ul ,asa am facut testul dupa ce le-am montat pedala este aceeasi frana la fel ,eu ma refeream cat de bune sunt ca durata

Comment

• Salut, acu am intrat si eu. Am masina de 11 luni, ph2 si deja am 27000 km. la cat se schimba placutele? am facut revizia de 20000 acum o luna jumatate.am abs. multam de informatie...nu am apucat sa citesc tot din urma...sorry
                        AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• Eu am 53 000km cu placutele originale si le voi schimba la revizia de 60000.

Comment

• @garib1973:
                            depinde de stilul de condus. daca folosesti frana des si brusc, placutele se uzeaza mai repede.
                            in mod normal, la revizie mecanicul are obligatia sa verifice si placutele de frana si sa te anunte daca trebuie schimbate.
                            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• eu am placutele de frana de 65000 km.cat de curand o sa le schimb.de precizat ca sunt BOSCH,si am ABS.primele placute au fost cele "de origine" cu ce a venit masina si au tinut fix 21000.masina e din sept 2007,diesel,si folosesc multa frana de motor.urmatoarele placute vor fi cu siguranta tot bosch.discurile au 86000,si inca merg mult si bine.si acum cand apas brusc frana masina se opreste destul de bine(daca vreau sa il dau pe pasager cu capul de parbriz,il dau)
                              bafta in alegerea placutelor.eu stiu ce aleg.

Comment

• Help urgent...am mai scris azi si am primit raspuns dar totusi insist.Am masina in service pt revizia de an si am facut 16100km si m-au sunat si printre cele necesare la revizie au zis ca trebuie schimbate si placutele de frana.Am tot stat in dubi dupe ce am citit ce este pe aici si cred ca ei se cam grabesc cu ele Eu conduc mai sportiv si folosesc frana f des poate fi asta o cauza?M-i sa raspuns tot aici ca nu trebuie schimbate sa mai astept dar cei de la service iar m-au sunat si mi-au spus ca sunt uzate.Eu ce sa mai cred?Astept raspuns pana la ora 16 cand iau masina...pup

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google