Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ai toate șansele să prinzi 55k cu ele, dacă mergi tot așa.
    sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

• bineinteles, ele se uzeaza cel mai repede in oras, exact cum s-a intamplat si la tine. dar in cazul meu, peste 50% din km sunt facuti in afara orasului pe distante lungi.
      sigpic

Comment

• Si eu daca ma uit in urma la cati km am facuti, cam 70% sunt facuti in afara la drum lung/intins, dar acel procent ramas care a fost facut in Bucuresti a compensat cu varf si indesat restul
        ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
        Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• salut la baeti dupa acest forum,stiu ca discurile de frina se schimba la 90k cele pline cele ventilate nu cunosc sunt loganuri cu discuri ventilate si unele cu discuri de frina pline acum nu stiu ce aveti pe masini,eu am pline si la 35miik am pus placute de CLIO nu stiu cum se numesc dar mia spus cineva de la COLIBASI ca sa nu fie probleme la discuri trebuie sa aiba pe ele o serie in care la urma sa se termine in xxxxxxxx66 sunt cele mai bune pret aprocsimativ 120 ron,Bafta la schimbat placute.

Comment

• Ce ati alege intre:
            ATE 13.0460-7141.2
            Delphi LP1796
            Ferodo FDB4035 FSL 1367
            Pagid T1772
            Textar 2467301
            TRW GDB1749
            Zimmermann 23552.180.1
            EBC Green Stuff DP21337.

Mai concret: daca exista cineva care a folosit ate/ferodo fsl/trw, as ramane recunoscator daca si-ar impartasi experienta.
            Multumesc.

PS: este de vb de placute van/pick-up.

Comment

• La revizia de 50000 km, cei din service mi-au spus ca se impune si schimbarea placutelor, dar afland costul operatiei, am decis sa mai aman. Acum doua zile, avand bani, am plecat prin oras sa cumpar placutele de frana, avand in minte ferodourile premier. M'am invartit prin 5 magazine, gasind pe aici, de la vestitele placute "de origine" pana la cele fabricate la Rm. Sarat. Mi s'a spus la unul din magazine ca au marca TRW. Am decis sa opresc cautarile in acea zi si azi m'am dus hotarat sa cumpar placutele TRW, dar am dat de alt vanzator care, dupa cateva intrebari legate de modelul masinii si anul de fabricatie, mi-a recomandat ceva cu pretul sub 50 lei. I-am spus ca in urma cu doua zile un coleg de-al sau mi-a recomandat TRW si el mi-a spus ca acelea sunt pentru masinile fara abs. Am plecat din magazin, hotarat sa citesc toate cele 36 de pagini ale threadului pentru a-mi face o idee, insa, dupa ce am terminat de citit, sunt la fel de indecis ca si inainte de a ma apuca. Ma duc maine la unul din magazinele pe la care am mai fost, caci, din cate imi aduc aminte parca am auzit cuvantul "Remsa" acolo, sper sa nu ma insele memoria. Daca nu este asa, voi opta pentru o comanda pe internet la niste ebc green stuff sau ferodo premier, placute pe care nu le-am gasit in oras.
              MiNnRuZ

Comment

• Am facut cu Remsa aproximativ 10.000 km, sunt multumit, nu fac santuri pe discuri si pana acum am reusit sa ma opresc la timp, fara sa-mi scurtez caroseria.
                Attached Files

Comment

• Astazi am dat iarasi un tur prin magazinele de piese auto, decis sa nu ma intorc cu mana goala si asa s-a intamplat. De astazi, masina mea se bucura de placute noi de frana "Remsa". Franeaza o idee mai slab fata de cele "ferodo" pe care le-am avut din fabrica, dar sunt multumit avand in vedere ca am dat 68 de lei pe ele. La reprezentanta "Dacia" din localitate, cu tot cu montaj, ma costa 270 lei.
                  MiNnRuZ

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                    Ce ati alege intre:
                    ATE 13.0460-7141.2
                    Delphi LP1796
                    Ferodo FDB4035 FSL 1367
                    Pagid T1772
                    Textar 2467301
                    TRW GDB1749
                    Zimmermann 23552.180.1
                    EBC Green Stuff DP21337.

Mai concret: daca exista cineva care a folosit ate/ferodo fsl/trw, as ramane recunoscator daca si-ar impartasi experienta.
                    Multumesc.

eu iti spun de ce am - ebc green stuff ... daca ai discurile normale de logan(1.4 sau diesel sau VAN) nu le recomand - in 15k - 20k de km ramai si fara discuri... sunt foarte dure.
                    Last edited by Canto; 19 November 2009, 17:38.
                    B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• Multam. Am luat ATE.

Comment

• pt cel cu 1cm "carne" la 36000km, pot sa zic ca asa aratau si la mine. cele din exterior. alea de pe interior sunt insa problema, eu la 33000km aveam 2-3mm "carne" pe cele din interior. de ce? pt respectivele stau tot timpul pe disc, pe cand cea din exterior nu, se departeaza cand lasati frana. asa ca pt o verificare corecta, uitati-va la placutele din interior.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by cosmin_ruz View Post
                          Astazi am dat iarasi un tur prin magazinele de piese auto, decis sa nu ma intorc cu mana goala si asa s-a intamplat. De astazi, masina mea se bucura de placute noi de frana "Remsa". Franeaza o idee mai slab fata de cele "ferodo" pe care le-am avut din fabrica, dar sunt multumit avand in vedere ca am dat 68 de lei pe ele. La reprezentanta "Dacia" din localitate, cu tot cu montaj, ma costa 270 lei.
                          Dupa cateva sute de km sau cateva frane mai serioase vei vedea ca vor frana putin mai bine, acum nu calca perfect pe discuri. Dar dupa ce se uzeaza putin pe discuri si iau profilul lor te lipesc cu nasul de parbriz aproape cum faceau si cele originale.

Comment

• cam ce discuri se recomanda pt. placute Remsa..ca la mine trebuiesc schimbate si discurile si placutele...multumiri anticipat!

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                              Ce ati alege intre:
                              ATE 13.0460-7141.2
                              Delphi LP1796
                              Ferodo FDB4035 FSL 1367
                              Pagid T1772
                              Textar 2467301
                              TRW GDB1749
                              Zimmermann 23552.180.1
                              EBC Green Stuff DP21337.

Multumesc.
                              @ canto: eu la 29000km eram pe fier cu cele "d'origine"...
                              Stiu ca este prea tarziu, eu mi-am montat miercuri Ferodo Premier codul este insa 1736 cu 173 lei de la Racing Nick , exista si Ferodo Racing la 444 lei. Sunt insa foarte multumit de Premier, sunt peste "stock" cu o clasa. Fata de cele Dacia au si padding antivibratie pe placuta exterioara....
                              la primavara cand voi schimba discurile cu Zimmermann gaurite (650 lei in acelasi loc) cred ca voi pune placute Ferodo Racing.
                              Last edited by detail; 22 November 2009, 02:56.

Comment

• Vezi ca placutele Racing nu prea sunt eficiente cand sunt reci...franeaza beton la temperaturi ridicate.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google