Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by darksid3 View Post
    Daca vrei frane mai bune decat cele stock, schimbi discurile cu unele de firma (nu sunt f. scumpe) si bagi EBC-urile de mai sus.
    Discul de frana ramane asta stock momentan deci probabil raman pe placute originale.
    '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• placutele nu se schimba la un anume numar de km. trebuie schimbate cam cand sunt aproape de limita maxima de uzura. un mecanic iti poate spune, dupa ce le examineaza, cand trebuie sa le schimbi. sunt unii care le schimba la 25.000, altii la 30.000, altii la 40.000 etc. totul depinde de stilul de condus si de frecventa franarii. tu poti sa le schimbi la 25.000 km, dar poate, nu sunt chiar asa de uzate si ai mai putea sa mergi inca 10.000 km cu ele. pana nu le vezi, nu ai de unde sa stii.
      Last edited by dan08; 5 February 2010, 21:44.
      sigpic

Comment

• I-mi cer scuze ca raspund asa tarziu. Cineva ma intreba daca ma dau la VTM, NU ma dau la vtm dar intotdeauna i-mi place calitatea, siguranta si nu ma uit la bani. Masina are discuri de frana ZIMMERMAN ventilate si perforate. Un mic amanunt (am jante 8x17) Multumesc si va doresc numai bine.

Comment

• Originally posted by Shakar View Post
          EBC Green Stuff sunt cele despre care ziceati ca uzeaza mai mult discul de frana ? Ce recomandati intre astea si alea de origine ?
          nu stiu daca uzeaza discul mai puternic decat celelalte. iata cateva proprietati:
          Greenstuff:
          Compozitie: Kevlar + Cupru, NU contin metale feroase.
          Proprietati: Franare excelenta de la -40 si pana la 600 ºC, elimina cu pana la 50% mai putin praf
          Uzura: Datorita lipsei metalelor feroase au o durata de utilizare cu pana la 40% mai mare si uzura discurilor scade cu pana la 33%. In cazul folosirii impreuna cu discuri EBC durata de utilizare poate creste cu pana la 80% iar uzura discurilor poate scadea cu pana la 50%.
          Last edited by dan08; 10 February 2010, 19:41.
          sigpic

Comment

• Pana la urma, intre EBC Green Stuff si placutele originale Dacia, care este alegerea mai buna ? Asta pe discurile de frana din fabrica.
            '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Io, m-am cumparat dastea, cu vro 80 lei. O fi ceva de capu lor?
              Attached Files
              "daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"

Comment

• va zic eu, placutele greenstuff tocesc discul original al masinii in 3 luni, eu dupa o vara l-am aruncat, va dau si poze daca vreti

cineva mai sus a zis, daca vrei frane mai bune schimba si discurile, perfect de acord, dar si o placuta extrema iti poate imbunatatii cu mult timpul de franare, dar trebuie sa faci planuri la discuri noi foarte curand

eu am ebc de 45 000 km si nu le-am terminat, ba mai mult, mai am jumate ) dar discurile in 8000 km le-am aruncat
                sigpicMy ride

Comment

• deluxe ma sperii...eu cam acum 8000 le-am schimbatsa inteleg ca ar trebui sa-mi verific discurile sa nu raman fara ele?
                  http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• iti plac ebc-urile? tu ai disc ventilat nu? mai tii minte cum era cand ai pus discurile?
                    sigpicMy ride

Comment

• pai se comporta mult mai bine cu ebc`urile..am disc ventilat dar jegurile alea de placute ce le-am avut initial mi-au mancat aproape jumate de disc in 30.000kmsi cand am pus astea am rectificat discurile erau perfect drepte.o sa ma duc sapt asta sa dau jos rotile sa vad in ce stare sunt ca m-a apucat panica
                      http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• va rog frumos am si eu nevoie de un sfat. ma apropii de revizia de 20 000. trebuie sa schimb placutele ? daca da as vrea unele mai bune. ceva spre sport. ce imi recomandati. ceva cu performante mai bune da sa nu se toceasca imediat. astept pareri mai ales de la cei care au facut aceste modificari.

Comment

• Mai mult ca sigur ca nu vor trebui schimbate.
                          Daca vrei performante mai bune la franare, tre' sa schimbi si discurile.

Comment

• Originally posted by Shenny View Post
                            Io, m-am cumparat dastea, cu vro 80 lei. O fi ceva de capu lor?
                            Da, le poti arunca la cos. Daca esti atent, poti observa ca acel abtipild nici macar nu se muleaza pe conturul ingravat.

Comment

• ma gandeam si la discuri. disc brembo si placute brembo. au auzit ca placutele ceramice sunt super performante si sunt si f durabile. rezista mult.

Comment

• Coane, da o tura pe la Norauto .
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google