Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu la logan am reconditionat placutele de frina . Le-am curatat de urmele ramase pana la metal , am luat saboti de ferodou care se pune la raba am taiat , am slefuit si le-am lipit cu poxilina prin presare si gata sunt ca noi. Am verificat si frina tine brici .

Comment

• Si poti sa ai incredere in asa ceva? Totusi acolo se dezvolta niste forte foarte mari la franare, crezi ca tin lipiciul ala?

Comment

• Pt o economie de 50 ron anual, crezi ca merita sa-ti risti viata? Ori deranjul?

Comment

• Eu unu sunt consternat la ce am citit...
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Inuman!
            Ma duc sa-mi pun si eu ceva poxilina la frane si ma sa arunc cu masina in Mures.

Mesajul este: nu faceti ca si colegu cri307

Comment

• Genial !
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Urmeaza reesaparea anvelopelor acasa cu flacara de la butelie?

Comment

• sunteti invidiosi ca nu aveti de unde sa procurati placute de raba.

sunt convins in continuare ca cri307 a facut o gluma. altfel sper sa nu ma scoata Dumnezeu niciodata in fata lui, si sa ma fereasca de drumurile pe unde umbla el.

Comment

• sa nu uitam ca pe vremurile lu' ceausescu iti duceai placutele la rectificat. ei le curatau si le reincarcau cu ferodo. probabil ca si tineau din moment ce multi isi faceau acest artificiu.
                    in cazul de fata nu prea cred ca renteaza, nu vad ce economie de bani s-a facut, 76 lei placute Bosch si care le schimbi odata la 3-4 ani.
                    daca poxilina rezista la temperaturi mari, are toate sansele sa-i mearga ok. dar cine stie cum se vor comporta in conditii de stres, frana brusca de la viteza mai mare.
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Cred ca varianta asta de pacute reconditionate e facuta la misto .....
                      Daca TOTUSI e reala, cat de .......... sa fi sa faci asemenea improvizatie la o componenta de securitate ?????
                      PS. completati singuri spatiul punctat !!!

Comment

• mai sunt unii )

mi-e placutele imi tin 3-4 luni
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• mai bine faceai un decupaj in podeaua masinii ca la Familia Flinstone

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
                            ...............
                            daca poxilina rezista la temperaturi mari, are toate sansele sa-i mearga ok. dar cine stie cum se vor comporta in conditii de stres, frana brusca de la viteza mai mare.
                            Are toate sansele sa-si rupa gatu (Doamne fere!!) si treaba e ca o data se intampla.
                            Pt 70-140 lei un set de placute...chiar nu inteleg, numai asa de dragu bricolajului inconstient.
                            Nu mai e vremea lu' Ceasca, ai piese de schimb pe toata mana.

Comment

• In orice caz sunt multi oameni odihniti

Comment

• Originally posted by floriche View Post
                                mai bine faceai un decupaj in podeaua masinii ca la Familia Flinstone
                                Pai nu merge, ca stricai papucii cand franai cu picioarele.
                                Si astia costa mai mult decat niste Valeo la 65 de lei sau Bosch la 75.
                                Hai ca dam in derizoriu acum, mai reconditionam si sigurantele arse si ne-am scos.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google