Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am 53000 km, numai TEXTAR - cunoscatorii stiu de ce (folosit ca placuta de frana OE pe turisme BMW, MERCEDES, un argument in plus - este folosit la toate camioanele -MAN, MERCEDES, DAF,Iveco -este echiparea standard - lucrez in domeniu) - in plus jantele din aliaj raman mult mai curate. Au un coeficient de frecare foarte bun. Roportul pret calitate este excelent, abia ce am montat cel de-al treilea set, sunt foarte multumit.
    http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• Eu stiam ca BMW folosesc la greu ATE.
      sigpic

Comment

• @detail Multumesc frumos.

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
          Eu stiam ca BMW folosesc la greu ATE.
          Asa este, BMW si Logan Pickup

Comment

• Placute Ferodo Premier FDB 1781 contrafacute care pana acum 1 ora erau montate pe masina subsemnatului. Dupa testul de frane facut zilele trecute am ramas cu o frana ''ciudata'', drept urmare am suspectat ca nu-s placutele in mintile lor, iar la demontare mi s-a confirmat. Cum atunci cand am montat discurile BremboMax eram preocupat numai si numai de discuri, pe cutia placutelor putea sa scrie si Fermit, ca nu-mi dadeam seama.

Placutele sunt contrafacute si au provin din reteaua AutoTotal. Pozele vorbesc de la sine. In plus, paddingul antizgomot de pe spate nu arata asa la Ferodo, dar repet, nu am observat la montare !
            Attached Files
            sigpic

Comment

• cele mai bune placute sunt BOSCH

Comment

• Holy Moses, Mke ! Asta este urmarea frânării de la 160 la oră în 6 secunde pe care ai făcut-o ? Discurile au fost afectate din cauza acestor surogate ?
                sigpic

Comment

• Originally posted by ambipur View Post
                  cele mai bune placute sunt BOSCH
                  N-as prea crede, am avut Bosch sunt prea dure, papa din disc plus ca nu-s asa excelente la franari repetate.

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
                    Placute Ferodo Premier FDB 1781 contrafacute care pana acum 1 ora erau montate pe masina subsemnatului. Dupa testul de frane facut zilele trecute am ramas cu o frana ''ciudata'', drept urmare am suspectat ca nu-s placutele in mintile lor, iar la demontare mi s-a confirmat. Cum atunci cand am montat discurile BremboMax eram preocupat numai si numai de discuri, pe cutia placutelor putea sa scrie si Fermit, ca nu-mi dadeam seama.

Placutele sunt contrafacute si au provin din reteaua AutoTotal. Pozele vorbesc de la sine. In plus, paddingul antizgomot de pe spate nu arata asa la Ferodo, dar repet, nu am observat la montare !
                    Probabil si d-aia fadding-ul pe care l-ai simtit in comparatie cu FDB845
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Posibil ! La inceput insa, frana era ok si la cald. Am ramas totusi surprins de nivelul uzurii, dupa cca 8000 km placutele mai aveau 13 mm.

Discurile nu au avut de suferit pentru ca venind spre Timisoara de acasa am mers potolit (consum 5.9%) si am evitat franarile puternice tocmai din aceasta cauza.

Placutele noi s-au asezat destul de bine, am mers cuminte in oras cca 35-40 km cu ele deja. A revenit binecunoscutul scartait la viteze mici cu care eram obisnuit de la FDB 845.

Federal Mogul are o pagina web contra pirateriei unde am sa reclam frumos firma AutoTotal. Cineva din lantul de distributie schimba produsele cu unele piratate. Vina nu apartine in nici un fel service-ului care mi-a comandat piesele, patronul fiind un om integru, exceptional meserias, iar cel care a comandat practic piesele imi este prieten de ceva vreme.
                      sigpic

Comment

• Oscilez între Ferodo FSL1871 şi TRW GDB400. Din toate impresiile culese de pe diverse forumuri, inclusiv dedicate altor mărci auto, TRW se pare că sunt eficiente, foarte prietenoase cu discurile, nu au fading la frânări repetate şi sunt şi silenţioase. Ce părere aveţi ?
                        sigpic

Comment

• in atentia celor care au testat mai multe modele de placute de frana, in ce ordine ati alege urmatoarele modele?(mentionez ca ma intereseaza si pretul rezonabil si calitatea, dar mai ales sa nu uzeze prematur discurile originale):

zimmermann 20772.180.1
                          brembo P 68 008
                          ferodo premier FDB1781
                          ate 13.0460-2834.2
                          trw (pentru logan sunt trei modele:GDB1332, GDB1634 si GDB400)

multumesc anticipat!

Comment

• Placute Valeo ai luat in calcul? Moi, nu uzeaza discurile neuniform, franare buna. Si pret rezonabil.
                            Ale mele sunt made in India.

Comment

• Placutele cu care vine Loganul din fabrica nu sunt TRW?
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• La mine a venit cu Textar.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google