Amestecul din care este realizat materialul de frictiune, numele si ambalajul
Placute de frana
Collapse
X
-
-
Originally posted by dr_mke View Post"Singurele care sunt OK de la Ferodo sunt Premier, restul sunt varza in comparatie cu cele de uzina.
As vrea sa pun Ferodo Premier cu prima ocazie, dar cel putin n Arad nu se gasesc."
Inteleg de aici ca toata gama DS este de kko.
Daca iti cumpar FDB 845 din Arad, le mananci ?
Ms...
Comment
-
Eu am dat pretul pe care probabil o sa il practice aia la magazin, in general se gasesc la 80-100 lei iar 1781 cam la 150 lei. Eu am luat 1781 cu 120 lei dar nu e relevant ca nu prea gasesti la pretul asta, e o exceptie (pretul de achizitie al magazinului respectiv).'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
-
Originally posted by dr_mke View PostEu v-am zis pe viu la amandoi ca scartaie discret, doar ca nu m-ati crezut nici unul. Vina a fost aruncata asupra stilului meu de condus care prajeste franele cand ma apuca dracii
FDB 845 scartaie la viteze mici uneori.
alessandro, discuri Brembo pline cu A in denumire/Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
e top secret ? Brembo Max pline ? poti da detalii despre cum merg ?
FDB 1781 sunt placutele cu care vine loganul din fabrica. 845 este mult mai bun la orice capitol. vor scartai doar la viteze mici si cand se rodeaza discul va fi mult mai ok. cu disc stock erau mult mult mai silentioase decat placutele stock. de asemenea scoteau praf ca la balamuc. acum cu Brembo PVT nu mai scot praf si scartzaie.Last edited by alessandro; 19 September 2011, 10:28.
Comment
-
Nu e nimic secret si discurile nu sunt MAX, sunt brembo obisnuite pt masina cu ABS, 260x12. Masina franeaza, insa momentan e in rodaj (am obiceiul sa fac si frana de motor asa ca o sa dureze mai mult decat la altii). FDB1781 nu au scartait nici vara nici iarna la nici o viteza. Si avea sanfren serios, nu ca astea.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment