e tare, totul e ok, doar scartaitul care am crezut ca dispare dupa ceva km
Placute de frana
Collapse
X
-
montat placute Ferodo FQT si discuri tot Ferodo, am parcurs doar 15 Km sa pot spune ceva impresii doar ca nu scartie deloc si sunt foarte multumit de acest aspect, oricum la viteza de deplasare 50 km/h nu pot sa vin cu impresii despre frane, ce vreau sa precizez este ca placutele vechi au fost EBC green stuff, fac toti banii doar ca scartaie foarte tare cel putin in primii 1000 de km si nu uzeaza discurile cum se vorbeste pe aici si le-am montat pe discuri care au mai avut un set de placute la activ dar cu uzura la jumate deoarece erau foarte proaste, daca nu o sa fiu multumit de FQT-uri revin la EBC.
Comment
-
va rog sa imi recomandati un set de discuri ventilate + placute
este vorba de un dci de 85 de cai , cu discuri ventilate de 259
ma gandeam la trw + trw
sau chiar ebc usr + green stuff
eventual ate
pretul conteaza , bineinteles , dar mai mult conteaza calitatea
ideea este ca as da mai mult , dar merita diferenta ?
discurile stock au cate un sant pe mijloc produs de placutele precedente , motiv pentru care as vrea ca discurile si placutele noi sa se potriveasca bine
stil de condus destul de agresiv
Comment
-
Ce s-ar potrivi pe Logan cu ABS mai rezonabil ca pret? Ferodo SL, GDB400 sau Ferodo Sport(le-am gasit pe *****shop.ro). TRW GDB400 le-am avut pe vechiul logan fara ABS si au fost foarte ok. Nu vreau placute tari sa uzeze discul, mai bine le schimb mai des(GDB400 am inteles ca erau mai moi). Urmeaza in primavara sa le schimb.
Comment
-
-
Ferodo Premier FDB845
Au un anumit scartait discret dupa ce au fost forjate, in rest eu socotesc ca ofera cel mai bun balans intre rezistenta la uzura, performanta si pret. Conditie esentiala, discuri mai dure cu care sa se impace.sigpic
Comment
-
am 64000 si nu leam schimbat.Acuma incerc sa gasesc ceva ieftin si bun,ma intereseaza mai mult pe spate,pe tamburLast edited by ioanfecioru; 20 January 2012, 19:21.
Comment
Comment