Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DOT 5.1 nu este miscibil cu DOT 4. Este necesara drenarea si spalarea circuitului de franare inainte de reumplerea cu DOT 5.1. Din cate stiu, desi nu este higroscopic fiind baza siliconica, are tendinta puternica de spumare la franare cu ABS si alte vibratii de gen, cu aparitia fading-ului, principala lui buba ''tehnica''
    sigpic

Comment

• Originally posted by Octavian___32 View Post
      Ai uitat sa mentionezi un lucru, prinde frana ca curu.
      Mult mai slabe decat cele de fabrica.
      W00T ? Cu premier 845 ? Frana prinde beton, repet, dezavantajul e ca discurile stock sunt prea moi. Cred ca le confunzi cu ferodo SL.
      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• @ dr_mke cum se identifica si se deosebesc cele 4 tipuri de FDB.845 ?

am inteles ca submodelul de Peugeot 206 / 309 GTi si R19 16v sunt mai sportive.
        cum fac sa cumpar tocmai acest model ?

Comment

• Ok

Ne putem intoarce la placute??

Acum ceva vrema am citit acest topic si stiu sigur ca pe langa Octavian 32 mai era si alt user care au incercat placute mastersport si au spus ca sunt ok, mai slabute un pic fata de cele de fabrica si nu uzeaza discul ...
          De ce nu mai sunt bune placutele astea acum ?

Si eu sunt tentat sa achizitionez un astfel de set, se gasesc si mai ieftine de 60 de lei cat s-a scris aici... Nu merg stil "racing" cu masina si as vrea sa stiu daca pentru un utiliaztor normal aceste placute sunt ok sau nu ...

Multumesc

Comment

• "Problema" e alta: oricare utilizator normal, poate avea nevoi la un moment dat, de o frana buna, intr'o situatie de urgenta. E, cam atunci se vad diferentele intre placute de calitate si "no-name".
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Ok atunci, ceva rezonabil ca pret, calitate ok si care nu uzeaza prematur discul ?

-200 de lei la reprezentanta nu dau pe placute
              - placute de origine nu cumpar ca sa nu iau placute de "origine fake"

Asadar alte placute bune si ieftine ?

TRW GDB 400 merg daca am si ABS??, parerile sunt impartite ??

Comment

• Poate astea http://www.daciashop.ro/frana/placut...Ferodo-Premier
                sau

Eu spre ele as inclina daca ar fi sa schimb maine placutele.

Comment

• Originally posted by Drogas View Post
                  Ok

Ne putem intoarce la placute??

Acum ceva vrema am citit acest topic si stiu sigur ca pe langa Octavian 32 mai era si alt user care au incercat placute mastersport si au spus ca sunt ok, mai slabute un pic fata de cele de fabrica si nu uzeaza discul ...
                  De ce nu mai sunt bune placutele astea acum ?

Si eu sunt tentat sa achizitionez un astfel de set, se gasesc si mai ieftine de 60 de lei cat s-a scris aici... Nu merg stil "racing" cu masina si as vrea sa stiu daca pentru un utiliaztor normal aceste placute sunt ok sau nu ...

Multumesc
                  Folosesc placute MasterSport, rosii, nu ceramic. Franarea nu-ti da senzatii negative dar discurile din fabrica sunt terminate. La Urmatorul schimb de placute, trebuie sa schimb si discurile. Poate ca, in combinatie cu niste discuri mai trainice, ar fi totul aproape perfect.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Referitor la placutele mastersport keramik culoare argintie + discuri jurid am circa 1500 km de cand le-am schimbat frana foarte eficenta comparativ cu discuri de origine + placute trw gdb 400 ! Voi face un test de franare pe stand sa am cifre mai exacte dar dupa ce pun gumele de vara !
                    sigpic Adevarul trebuie sa se impuna fara violenta !

Comment

• Mic reminder: Ferodo Premier FDB845 cu discuri Brembo EasyCheck http://www.youtube.com/watch?v=kJQedtM7dsM
                      sigpic

Comment

• despre bosch ce parere aveti ? sunt bune de ceva ? oricum acum le-am luat . pana acum am avut de origine (destul de bune ). now,no money.

Comment

• Foarte slabe. Te-ai grabit...

Originally posted by Shakar View Post
                          W00T ? Cu premier 845 ? Frana prinde beton, repet, dezavantajul e ca discurile stock sunt prea moi. Cred ca le confunzi cu ferodo SL.
                          Ai dreptate, astea le aveam in minte.
                          Last edited by Octavian; 24 February 2012, 23:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Dar pentru discuri stock ceva care sa nu le uzeze prematur mai exista(in afara de GDB400)? Nu cred ca are toata lumea discuri sport/after market/etc.

Comment

• Ferodo Premier FDB 1781
                              sigpic

Comment

• am 104000 si am pe masina al 2-lea set de placute care sunt textar. ma declar mulumit de ele. le-am achizitionat acum 2,5 ani la pretul de 160 lei. aveam 48900km atunci cand le-am dat jos pe cele originale. nu mai eram multumit de ele pt ca le simteam alunecand pe disc. erau uzate la jumatate. de astea sunt foarte multumit. sunt aproape de inlocuit si ma gandesc sa merg tot pe textar, dar ma gandesc si la o varianta mai ieftina, insa la fel sau aproape la fel de bune ca si textar. pe mesina am discurile originale. inca nu le-am masurat grosimea. vreau ceva eficient la franare, sa nu scartaie si sa nu uzeze in mod alert discurile. ce ma sfatuiti?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google