Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut!
    Vreau sa-mi schimb placutele de frana. De aproximativ 10 000km am PLACUTE FERODO PREMIER SPORT LOGAN de care nu sunt multumit. Parca musca prea tare din disc imediat de apas pe pedala de frana si nu pot controla frana cum faceau cele de origine..poate pe circuit ar fi super dar in oras nu-mi plac. Ma gandeam la ATE, ZIMMERMANN, FERODO PREMIER CLASIC sau cele de origine. Vreau o frana eficienta dar in acelasi timp controlabila. Discul este plin si cu abs.
    Pareri!!?

Comment

• eu am ramas placut surprins de placutele textar , parca sunt mai moi , nu mi-au scartait niciodata nici cand le-am pus pentru prima oara pe langa ce-am avut pana acum , cred ca o sa mai continui cu textar si pe viitor

Comment

• textar am avut pe vechiul papuc.foarte bune.am cautat sa pun si eu pe Logan si nu am gasit in Roman.la ce pret ajung textar?
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• in jur de 90-100 de lei , eu le-am luat in toamna trecuta cu 70

Comment

• Textar se folosesc pe super masini, chiar!
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• nu cu textar vine echipata dacia din fabrica?
              sigpic

Comment

• Nu, din fabrica vin cu TRW.

Comment

• A mea a venit cu Textar din fabrica.

Comment

• Loganul meu a venit cu TRW.la papuc diesel si pe Solenza diesel erau montate din fabrica Textar.chiar in carnetul de intretinere se specifica sa se foloseasca numai placute Textar.am pus de Fermit si rezultatul a fost un dezastru.s-a lasat cu discuri strambe,uzate prematur,scartait permanent,portetrier facut praf,rupere corp etrier etc.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Nu trebuia sa le iei asa mari.
                      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Originally posted by Cromatic View Post
                        Nu, din fabrica vin cu TRW.
                        Sunt 3 producatori de placute care au echipat Logan-ul.

- TRW

- Textar

- Ferodo

Masina mea a venit cu placute Ferodo din fabrica.

Totul despre intretinerea Daciei Loganr. Uleiuri logan, filtre logan, placute de frana logan,consumabile logan etc.
                        '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• referitor la placute. masina mea este din 2005 dar are 9000 de km , cam cand se estimeaza ca acestea ar incepe sa nu-si mai faca treaba sau sa se consume ? as vrea sa stiu asta mai dinainte, sa nu ajung ca la mama sa se rupa bucati din ea si sa inceapa sa scartaie in mers. multumesc

Comment

• in general la 30.000km pentru un condus normal dar sunt care le-au dus si mai mult, cu frana de motor and so on.
                            Cel mai bine le verifici dar daca zici ca ai doar 9000km nu cred ca ai ce schimba deocamdata, nici macar lichidul de frana pentru ca nu a fost folosit suficient de mult incat sa-si piarda din proprietatile elastice..ca n-o expira precum mancarea.
                            Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• Placutele nu se schimba doar la uzura. In functie de material si de stilul de condus, ele se pot cristaliza, caz in care, franarea devine problematica. Un sofer care isi cunoaste bine masina, sesizeaza scaderea eficientei franarii si actioneaza in consecinta.
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• 9000 de km in 8 ani= ceva mai mult de 1000 de km pe an-cam greu sa isi dea seama si cum trebuie sa franeze normal masina, darmite sa sesizeze cand isi schimba comportamentul.
                                @cristi7c, asa de curiozitate, distributia ai schimbat-o? Curelele, ca rolele sunt ca si noi la 9000 de km. Dar lichidul de frana?

LE>Acum am vazut ca ai 19 ani, deci probabil ca nu stii ce am intrebat de vreme ce nu ai condus tu masina aia.
                                Last edited by mr.K; 27 February 2013, 22:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google