Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai cam 80 % sunt copii fidele
    sigpic

Comment

• Eu am pe a mea placute Bosch, garantate 40.000 km. Le-am pus pe astea la recomandarea celor de la Auto Plus de pe Sos Oltenitei (acum e o pizzerie acolo ...). Inclin sa cred ca au dreptate cu cei 40.000 km. Nu se vede cine stie ce uzura la placute, dar, in schimb, mi-au terminat discurile de frana. Am 25.000 km facuti cu placutele astea, masina a franat excelent in toata aceasta perioada, spre deosebire de celelalte doua schimburi cu placute de origine. Oricum, am gasit rezolvare si in problema discurilor si dupa Paste se va pune in aplicare.
      sigpic
      Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Pai si ce jmecherie ai facut daca ti-au terminat discurile?Se merita placute care sunt garantate 40 000 km?Eu spun ca nu....
        sigpic

Comment

• Originally posted by ady_p View Post
          Eu am pe a mea placute Bosch, garantate 40.000 km. Le-am pus pe astea la recomandarea celor de la Auto Plus de pe Sos Oltenitei (acum e o pizzerie acolo ...). Inclin sa cred ca au dreptate cu cei 40.000 km. Nu se vede cine stie ce uzura la placute, dar, in schimb, mi-au terminat discurile de frana. Am 25.000 km facuti cu placutele astea, masina a franat excelent in toata aceasta perioada, spre deosebire de celelalte doua schimburi cu placute de origine. Oricum, am gasit rezolvare si in problema discurilor si dupa Paste se va pune in aplicare.
          Pune placute originale ferodo Brembo.
          LE: Numai pune toate imitatile de placute de 2 lei.
          2004 Dacia Logan 1.4MPi
          2006 Dacia Logan 1.5dCi
          2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Pai si ce jmecherie ai facut daca ti-au terminat discurile?Se merita placute care sunt garantate 40 000 km?Eu spun ca nu....

Am facut o mare jmecherie si eu zic ca merita, masina franeaza cu adevarat si chiar m-a scos dintr-o gramada de rahaturi cotidiene din Bucuresti (crede-ma cunosc Galatiul sunt nascut si am stat pana la 18 ani in Tecuci si am fost destul de des in Galati ...). Daca vrei te invit sa vezi pe taximetristii de pe aici cum conduc si n-ar fi doar ei. As putea spune ca datorez viata franelor astea de acum ... ma duceam la peste la Sarulesti pe autostrada A2 cand i-a bubuit unui tirist un cauciuc si se balansa pe toate cele trei benzi ..... Cei 260 RON cat am dat pe placute si cei 500 cat voi da pe discuri ventilate sau 800 - 850 RON cat voi da pe discuri Brambo sunt un pret mic .... gandeste-te, acum port discutii cu voi.
            sigpic
            Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• la revizionu de 20 de mi mam uitat la placute,si cred ca mai merg 20 de mi linistit cu ele,conduc incet in oras si nu frinez brusc
              sigpic

Comment

• Eu am cumparat de la dacia-service placute de frana ferodo sl 100ron, sunt foarte bune, chiar nu se cunoaste nici o diferenta fara de cele care le-am avut din fabrica: tot ferodo, parca 845 cevade genul. m-ai aveau cei de la dacia si placute de origine la 200ron, cam scumpe, isi fac f bine treaba astea ferodo.

@parpanel: in romania totul e posibil sa fie fals ;) sa iti zic o vorba "da-i un ban da stai in fata" ... e alegerea ta ce placute pui, gasesti la un magazin de piese placute si cu 30ron...
                sigpic

Comment

• Am facut comanda pe net pentru Ferodo SL845.
                  55 RON+30 RON curierul.

Comment

• Vedeeti ca adaosul comercial in unele service-uri este si de 100%<asta in alea mai ieftine>. stiu service-uri care au adaos de 200% .
                    tva-ul este calculat la pretul cu adaos.
                    placutele ferodo la importator sunt 50 lei....
                    cat e un set de placute la service?
                    Fuarte Nervos !!!

Comment

• Pai in provincie ajung cam greu si te costa pe la 80 RON.

Comment

• Mi-am luat placute cu 50 lei, ca cele care sunt pe forum, adica aceeasi cutie numai ca de la alta persoana,au holograma renault, le-am pus pe masina si mi se pare ca franeaza excelent acum, mai bine ca cele vechi, care in opinia mecanicului mai mergeau vreo 20 000km pe putin.
                        zoom-zoom

Comment

• De franat, franeaza bine dar se duce si discul.

Comment

• Originally posted by grassu View Post
                            @Cristi_Xp: Pai cine sa raporteze ?! Ca de cand or aparut anunturile pana acum cateva zile, erau originale ...si ar mai fi o chestie ...daca placutele celor ce vand pe forum sunt false ....restul pieselor care le vand ?! Sunt originale sau tot false ?! Ca sunt tare curios....

@alex86: de potrivit se potrivesc. Si placutele mele sunt luate de pe forum de la un baiat din pitesti si la dealer mi-au spus ca acelasi lucru il vand si ei. Le am puse de 3 saptamani si prinde bine frana ...nu am probleme. La inceput au prins mai greu ...dar cred ca e ceva normal.

Parerea mea e ca ar putea sa se implice in acest thread si acei membrii care vand placute de frana... ca pana acum nu a postat niciunul dinte ei... Numai bine !
                            bine vam gasit!In ultima perioada nu am mai intrat pe site deoarece am fost plecat din tara,dar haideti sa va lamuresc cu placutele ca vad multa lume
                            isi da cu parerea dar habar nu are desprece este vb.
                            nu sa intrebat nimeni dc aceste placute sunt vandude de baieti din pitesti.
                            2-aceste placute sunt aduse de tiristi care aprovizioneaza uzina pitesti cu piesele de asamblare si anume:spania;turcia;china etc.unde se produce un procent foarte mare din loganu vostru pe care il conduceti sau piesele de schimb folosite in continuare de uzina dacia,iar aici are acces binenteles numai 'smecheri"
                            printre piesele care circula pe sub mana prin pitesti sunt si aceste placute de frana care pot fi cu ambalaj sau fara depinde pe unde sau pierdud.
                            3-pentru cunoscatori sunt placute identice cu cele vandute pe site si prin targ care le imita foarte bn si sunt facaturi,sunt identice la cartonu cutiei si
                            materialu din care sunt facute si sunt facute in china
                            4-placutele pe care le vand eu si ceilalti dupa site le veti gasi in magazinu
                            dacia de pe mihai-bravu din bucuresti(linga obor) la doar 270 lei cu factura si garantie la ele,cine a luat de la noi placute fuga pana acolo si faceti o comparatie cu cele vandute de acolo,cei de acolo sunt amiabili si va vor pune la dizpotie o cutie de placute pt pipait,mirosit,cantarit si a face o comparatie
                            5-aceste placute sunt facute acolo unde se face si loganu vostru,de aici voi trageti concluzia daca sunt bune de cumparat sau nu.
                            bafta domnilor!

Comment

• Sincer putin ma intereseaza cine le-a facut, cine le-a adus sau cine le vinde. Problema cea mai importanta care s-a ridicat aici e ca nu sunt bune pentru discurile de frana de logan. Inteleg ca pe voi, cei care le vindeti si sunteti siguri de provenienta pieselor ca fiind originale, nu va intereseaza calitatea pieselor. Te bucuri ca dai mai putini bani decat in reteaua dacia dar constati ca trebuie sa schimbi discurile de frana si pana la urma cheltuiala te ajunge mult mai mare. Sincer, sunt piese mai bune si mult mai ieftine ca astea de origine.

@ claudiubpp daca esti curios poti sa vezi pozele pe care le-am pus cateva posturi mai sus cu placutele luate de pe forum si pe care le-am dat jos de pe masina dupa 400 km.

Comment

• Ale mele au 33k si saptamana viitoare le schimb. am unele de la AUTOSPEED
                                Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google